My Bentley Convenient: Uzaktan Hizmetler Sunuyor

1
1049
my-bentley-convenient
my-bentley-convenient

My Bentley Convenient özellikleri, sürücünün arabadan uzaktayken Bentley’leriyle ilgili bilgileri alması ve görüntülemesi için basit ama sezgisel bir yol sunar.

My Bentley Convenient Sayesinde Harita Güncellemeleri ve Daha Fazlası

my-bentley-convenient-api
my-bentley-convenient-api

Harita Güncelleme, müşterinin bir yazılım güncellemesi için bir perakendeciyi ziyaret etmesine gerek kalmadan ve herhangi bir maliyetten kaçınarak, kablosuz güncellemeleri kullanarak aracın haritalarının en güncel içeriği içermesini sağlar. Üç yıllık bir süre içinde altı harita güncellemesi dahildir.

My Bentley Convenient sayesinde Arabamı Bul, aracın bilinen son konumunu saklar ve araç sahibinin arabasına geri dönüş yolunu bulmasına yardımcı olur. Müşteriler, dünyanın her yerinden araçlarının konumunu görebilirler. Bu hizmet, aracın konumunu ve orada ne kadar süredir park edildiğini saklamak için mobil ağları ve GPS’i kullanır.

Isıtmayı Etkinleştir, sahibin aracındaki klima kontrolünü uzaktan etkinleştirmesine olanak tanır. Klima kontrolü, ortam sıcaklığının üzerinde olduğu sürece aracın ayarlandığı son sıcaklığa kadar ısınır ve yolcuların gelmesinden önce kabini ısıtır. Arabam Durumu, araç sahibinin yakıt menzili, kilometre ve ışıkların açık veya pencerelerin açık olup olmadığı gibi araçlarıyla ilgili çeşitli bilgileri uzaktan görüntülemesini sağlar.

My Bentley Convenient Günümüz Müşterilerini Anlıyor

bentley-müşteri
bentley-müşteri

Günümüzün müşterilerinin lüks ürünlerden daha da büyük bir beklentisi var. My Bentley bağlantılı hizmetleri, Bentley sahiplik deneyiminin dijitalleştirilmiş geleceği için hayati bir temel oluşturuyor. Önemli bir lüks markası olan Birleşik Krallık şirketi sunumlarında hep bir adım ötesini işaret ediyor diyebiliriz. Araç tasarım ve lüksüne teknolojiyi de entegre edebilmesi bu alanda ben de varım dedirtiyor.

Bentley Motors İçin Bu Lüks ve Bu Teknoloji Tesadüf Değil

bentley
bentley

Bentley Motors, dünyanın en çok aranan lüks otomobil markasıdır. Şirketin Crewe’deki genel merkezi; tasarım, Ar-Ge, mühendislik, Mulliner ve şirketin üç model serisi olan Continental, Flying Spur ve Bentayga’nın üretimi dahil olmak üzere tüm operasyonlarına ev sahipliği yapmaktadır. Mühendislik uzmanlığı ve en son teknolojinin yanı sıra nesiller boyu aktarılan becerileri kullanan ince işçiliğin birleşimi, Bentley gibi Birleşik Krallık lüks otomobil markalarına özgüdür. Aynı zamanda, yüksek değerli İngiliz imalatının en iyi örneğidir. Bentley, Crewe’de yaklaşık 4.000 kişiyi istihdam etmektedir.

2.El Bentley İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here