Bentley Mulliner Batur Modeli Geliyor

0
1364
bentleymullinerbatur

Karşınızda Bentley Mulliner Batur!

Mulliner Batur, sınırlı sayıda üretilecek. Yeni modelin klasik bir Grand-Touring Coupe modeli olduğunu bilmekteyiz. Yeni model ise marka için hem geçmişi hem de geleceği temsil edecektir. Özellikle de modelin dış tasarımı markaya ait yeni tasarım dilini anlatacaktır. Bentley Mulliner Batur modelini sizler için derledik.

Bentley Mulliner Batur Özelleştirilebilir Olacak

İlk olarak model elektrikli bir otomobil olmayacaktır. İngiliz üretici, 6.0 hacminde, W12 motorunu yeni motora ekleyecektir. Şirket henüz rakamları açıklamasa da yeni modelin 650 beygir gücünde olacağı tahmin edilmekte. Aynı zamanda 900 Nm güç üreteceği de düşünülüyor. Bentley Mulliner Batur modelinin şimdiye kadar üretilen en gelişmiş şasi sistemine sahip olacağı vurgulanmaktadır. Bu ifadelerin hangi anlama geldiğini en iyi araç tanıtılınca öğreneceğiz.

Bentley’in yeni modeli Batur el işçiliği ile üretilecektir. Müşteriler hem iç hem de dış mekanda otomobillerini istedikleri gibi özelleştirme imkanına sahip olacaklardır. İç mekan tasarımında doğal elyaf kompozitler ve düşük CO2 oranına sahip deri gibi malzemeler kullanılacaktır. Her araç 6 ay gibi bir sürede üretilecektir. El işçiliği ve yüksek kaliteli malzeme kullanımı aracın üretim sürecini oldukça yavaşlatmakta. Fakat kalite fazlasıyla üst düzey olacaktır.

Böylece Bentley olağanüstü bir dinamizm ile düz çizgi performansına uyum sağlayacak. Aracın tasarımının tamamen kullanıcıya özel olarak tasarlanacağından bahsetmiştik. Öyle ki tasarımlar içerisinde 3D baskılı 18 ayar altın kaplama gibi seçeneklerin tercih edilebileceği yönünde bir söylenti de mevcut. Şirket, Mulliner Batur’un tüm özelliklerini tanıtım aşamasında açıklayacak. Bentley’in ilk elektrikli aracını 2025’te piyasaya sürmesi beklenmekte. Ancak bu modelin Mulliner Batur olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Bentley Mulliner Batur hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadarki en gelişmiş sistemiyle tanıtılacağı için meraklıları tarafından ilgiyle karşılanacağı şüphesiz. Özellikle de Bentley’in son paylaşımına göre Mulliner Batur, Bentley’in en güçlü motorlarından birine sahip olacak. Son olarak yeni modelin daha şık bir formda harmanlandığını ifade eden şirket ortaya çıkaracakları modelden oldukça memnun gözüküyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

Arabam Kaç Para

TRİNK SAT

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here