Modifiye Bentley Continental, Mansory’den geldi. Üstelik bu modifiye model tam 332 km/sa hıza sahip. Mansory şirketi özellikle unutulan veya sevilmeyen modellere hayat öpücüğü vermesi ile ünlenmiş. Şimdi de şirket, Bentley’e el attı. Şirket, Bentley Continental GT Cabrio üzerinde bazı oynamalar yaptı. Açıkça söylemek gerekirse ortaya çıkan modifiye Bentley Continental oldukça farklı bir görünüme sahip diyebiliriz. Ayrıca bu model Mansory şirketinin şimdiye kadar modifiye ettiği ilk özel renkli model olma özelliğini de taşıyor. Ortaya çıkan bu modelin ismi ise Mansory Vitesse Bentley oldu. Fakat unutmayalım ki bu bir Mansory modifiyesi. Yani normal insanlara göre değil. Şimdi lafı fazla uzatmadan siz değerli okuyucularımız için derlediğimiz araç detaylarına geçelim.

Modifiye Bentley Continental İki Farklı Renk Tonuna Sahip

Otomobili incelemeye başladığımızda ilk gözümüze çarpan detay sahip olduğu iki farklı renk tonu oluyor. Mansory Vitesse Bentley, bir yarısı siyah bir yarısı ise sarı olan rengiyle oldukça göz alıcı diyebiliriz. Ayrıca model siyah renkte bir jant setine de sahip. Ek olarak ise modifiye Bentley Continental, birçok noktasında karbon fiber detaylara sahip. İç mekana geçtiğimizde ise yine Mansory dokunuşlarını görmek mümkün. Bu dokunuşlara koltuk renklerini dahi dahil edebiliriz. Kısaca tüm iç mekan elden geçmiş diyebiliriz. Ayrıca otomobilin orta konsolunda da sadece bir adet üretildiğini belli eden bir plaka bulunuyor.

Mansory Vitesse Bentley modelinin teknik verileri ise tam olarak bilinmemekte. Fakat kaputunun altında 740 beygir gücü ve 1.020 Nm tork gibi muhteşem değerlere sahip bir canavar bulunuyor. Ayrıca modelin maksimum hızı ise saatte 332 kilometre. Bu canavar cabrio modelinin 0-100 arası hızlanması ise sadece 3.3 saniye. Evet biliyoruz bu değerler buradan bakıldığında uçuk duruyor. Ama unutmayalım ki işin içinde Mansory ve modifiye var. Peki siz bu modifiye model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Bentley Continental Modellerini İnceleyin

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here