Tanınmış modifiye şirketi Mansory, BMW X7 modelinin modifiye edilmiş bir versiyonunun render görüntülerini paylaştı. Paylaşılan bu görüntüde X7’nin makyajsız bir versiyonu görülmekte. Fakat büyük ihtimalle Mansory, X7’nin LCi yani makyajlı versiyonu üzerinde modifiye işlemi gerçekleştirecek. Bu sebepten şirketin, takipçilerin kafasında bir karışıklık yarattığını söylememiz mümkün. İsterseniz lafı fazla uzatmadan paylaşılan render görüntülerini hep birlikte inceleyelim.

BMW X7 Mansory Modeli Övgüyü Hak Ediyor

İlk olarak Mansory şirketinin yaşattığı bu kafa karışıklığını bir kenara bırakalım. İlk söyleyeceğimiz şey bu değiştirilmiş SUV’nin kesinlikle övgüyü hak ettiği. Dijital renderlar, M ekipman paketi ile donatılmış “orijinal” X7 modeline dayanmakta. Fakat aracın ön ızgaraları modifiye edildi ve artık fabrikadakine göre daha küçük duruma geldi. Diğer yandan bunun altında ise küçük ek hava girişlerinin yanı sıra daha büyük açıklıklara ve trapez alt ızgaraya sahip önemli ölçüde değiştirilmiş bir ön tampon gözümüze çarpıyor. Diğer yandan ise aracın geniş teması, devasa 24 inçlik jantları barındırmak için tekerlek bombelerinin genişletildiği profile kadar devam ediyor. Fakat Mansory, bu araç için 11 farklı jant modeli sunacak. Görsellerde gösterilen model ise, 24 inç çok kollu jantlara sahip. Modelin arka tarafında ise ilk olarak agresif profil çizgisini devam ettiren genişletilmiş bir tamponla karşılaşıyoruz. Ayrıca yeni siyah detaylara sahip gövde renginde bir difüzör ve dört egzoz çıkışı da bulunuyor.

Diğer yandan ise Mansory, hangi versiyon olursa olsun iç mekanda da modifikasyonlar sunacak. Fakat şu an için mekanik değişikliklerle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca Mansory, yeni paketin X7 modelinin eski ve yenilenmiş versiyonu için kullanılıp kullanılamayacağını da henüz açıklamadı. Yenilenen modelin bölünmüş farlar nedeniyle aldığı eleştirilere yanıt olarak bu modifikasyonun aslında bir dönüşümü, yani eski tasarıma dönüşü simgeliyor olma ihtimali de mevcut.

Satılık Tüm BMW Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here