2023 Mercedes-AMG GT Coupe modelinin render görüntüleri Kolesa.ru tarafından paylaşıldı. Modelin test görüntülerine de baktığımızda yavaş yavaş kamuflajlarından kurtulduğunu görüyoruz. Buna göre ise hepimizin aklında model ile ilgili bazı fikirler oluşmaya başladı. Görünüşe göre model, Mercedes’in yeni SL modeli ile mekanik anlamda bazı ortaklıklar barındıracak. Bu ortaklıklar dahilinde ise geniş ızgarayı, geriye eğimli farları ve agresif alt ön tamponu sayabiliriz. Ayrıca yeni AMG GT’nin arka tarafı ise Porsche 911 modelinin ince ve gösterişli arka farlarına ve dörtlü egzoz borularına sahip kalın bir arka difüzörü andırıyor. Diğer tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

2023 Mercedes-AMG GT Coupe Modelinin Kaput Altı Lansmana Kadar Gizlenecek

Şirket, 2023 Mercedes-AMG GT Coupe modelinin güç aktarma organlarını ilk çıkışa kadar gizleyecek. Fakat tahminlere göre model, SL43’te de sunulan turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motor da dahil olmak üzere çeşitli seçeneklere sahip olabilir. SL43’te bulunan bu sistem, Cabrio’da 386 beygir güç ve 480 Nm tork sağlıyor. Bu değerler ise model için oldukça önemli bir giriş seviyesi olabilir. Diğer yandan ise modelde bir plug-in hibrit aktarma organı da bulunması muhtemel. Modelin önceki test görüntülerinde arka tamponunda bir şarj portu kapağı görülmüştü. Fakat hibrit modelin güç aktarma konusu ise tamamen muamma. Lakin yine tahminlere göre, yeni C63 S E Performance modelinin ünitesi kullanılabilir. Bahsi geçen ünite C63 S E Performance’de 680 beygir gücü ve 1.020 Nm tork üretiyor.

Modelin iç kısmında ise AMG GT ve SL kabinleri, iki koltuklu Coupe’ye kıyasla 2+2 konfigürasyona sahip açılır kumaş tavan ile farklı yerleşim düzenine sahip olacak. Ayrıca GT, daha sert süspansiyonu, daha keskin direksiyonu ve geliştirilmiş yol tutuşu sayesinde daha sportif bir sürüş deneyimine sahip olacak. Modelin tüm geliştirmeleri ise tamamlanmak üzere gibi duruyor. Çünkü bahsettiğimiz üzere son test görüntülerinde model oldukça az kamuflaja sahipti. Bu da ortaya çıkışın yakın olduğunu gösteriyor.

Satılık Tüm Mercedes-Benz Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here