Jaguar otomotiv şirketi gelecek yıl için Hybrid modellerine güvenmeye devam ediyor.  Özellikle elektrikli araçlar konusunda artık birçok şirket yatırımlar yapıyor. Jaguar otomotiv şirketi genel olarak daha çok hybrid modellere yatırım yapmaya devam ediyor.

2023 Jaguar F-Pace Hybrid modeline gelen güncelleme sonrasında iyileştirilmiş donanım ve teknoloji sayesinde artık 40 mil daha fazla yol alabiliyor. Jaguar F-Pace modelinin 2025 yılına kadar uygulayacakları elektrifikasyon vizyonunun gerçekleşmesine katkı sağlayacağını düşünüyor.

Genel Müdür Philip Koehn “Jaguar’ı 2025 yılına kadar tamamen elektrikli lüks bir marka olarak yeniden tasarlamak için ilerleme kaydederken, mevcut ürünlerimizi daha zengin ve cazip teknik özellikler sunarak seçiyoruz” dedi.

2023 Jaguar F-Pace Hybrid Modelin Güncelleştirme Detayları

2023 Jaguar F-Pace Hybrid modelinin Güncelleştirme detaylarına baktığımızda en büyük değişikliğin bataryada olduğunu görüyoruz. Amiral gemisi olan F-Pace P400e modeli, pil kapasitesi arttırılarak 19.2 kWh seviyesine getirildi. Bu sayede aracın yalnızca elektrik menzili %20 oranında arttı. P400e modeli Audi Q7 ye göre 10 mil daha iyi. Ayrıca BMW X5 xDrive45e modelinden 40 mil daha düşük bataryalara sahip oldu.

Yeni Jaguar F-Pace güncellemelerle birlikte artık 398 beygir ve 472 lb ft tork üretiyor. Bu sayede araç 0 kilometreden 100 kilometre hıza 5 saniyede çıkabiliyor. Jaguar F-Pace Hybrid modelinin 2.0, 3.0, dizel ve benzinli motor varyasyonları bulunuyor.

Donanımsal en büyük değişiklik tüm modellere eklenen TFT dijital ekran ve kablosuz şarj ünitesi oluyor. Ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto tüm modellerde desteklenen standart özelliklerden birisi haline geldi.

2023 Jaguar F-Pace Hybrid Modelin Tasarım Detayları

2023 Jaguar F-Pace Hybrid SE Black ve HSE Black modellerinde ön ızgarada, tekerleklerde, aynalarda ve spoilerde uygulanan parlak siyah kaplama mevcut. Bu sayede araçlara gerçekten oldukça karizmatik bir görünüm sağlamış. Jaguar F-Pace Hybrid R-Dynamic modelinde 19 inç jant bulunurken SE Black ve HSE Black donanım paketlerinde 20 ve 21 inç’e yükseliyor. 400 Spor modelinde ise 22 inç jant seti bulunuyor.

2023 Jaguar F-Pace Hybrid Modellerinin Fiyatı Nedir?

Güncellenen F-Pace fiyatları giriş seviyesi donanım 2.0 litrelik dizel için 48.660 $’dan başlarken, güçlü donanım seviyesi 5.0 litrelik V8 için 84.940 $’a kadar yükseliyor.

Sıfır Kilometre Jaguar Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here