My Bentley Smart: En Son Bilgiye Erişilebilirlik

0
2034
my-bentley-smart
my-bentley-smart

My Bentley Smart özellikleri, seyahat öncesinde ve sırasında araç içi bilgilere daha fazla erişim sağlar. Sürücünün her zaman en yeni ve en güncel bilgilerle parmaklarının ucunda olmasını sağlar ve Apple CarPlay içerir. Bir iPhone bağlıyken, harita yönlendirmeleri, çağrılar, mesajlaşma ve müzik gibi akıllı telefon işlevleri aracın bilgi-eğlence ekranına sorunsuz bir şekilde bağlanarak sürücünün yola odaklanırken mobil cihazına bağlı kalmasını sağlar.

My Bentley Smart İle Araç İçi İnternet Ağı

bentley-wifi
bentley-wifi-smart

Yerleşik bir Wi-Fi bağlantı noktası, sahibinin her yolcunun kullanması için kablosuz bir araç içi internet ağı oluşturmasına olanak tanır. Bu özellik, sekiz cihaza kadar bağlanarak tüm yolcuların her zaman bağlantıda kalmasına olanak tanır ve özellikle arabasını mobil ofis olarak kullanan veya telefon, tablet ve saat gibi birden çok cihazı olan müşteriler için değerli olabilir. Bu özellik, müşterinin bir sim kart sağlamasını veya cep telefonunu bağlamasını gerektirir.

Çevrimiçi Arama

my-bentley-smart
my-bentley-smart

Çevrimiçi Arama, sürücünün Navigasyon sistemini kullanarak belirli konumları aramasına olanak tanır. Konumlar hakkında kapsamlı ve güncel bilgiler sağlayan sürücü, istediği yer için telefon numarasını, çalışma saatlerini ve resimleri bulabilir. Uydu haritaları özelliği, uydu görüntüleri üzerinde görüntülenen hız limitleri, trafik bilgileri ve ilgi çekici noktalar hakkında bilgi sağlar. Hedef seçildikten sonra, bu özellik yerel harita üzerinde isteğe bağlı olarak çevrimiçi kaynaklı uydu görüntülerinin bir katmanını görüntüler ve canlı olarak güncellenen fotogerçekçi bir manzara sağlar.

My Bentley Smart İle Hep Daha Fazlası

bentley
bentley

Gerçek Zamanlı Trafik Bilgileri, trafik akışıyla ilgili en son bilgileri toplar ve sürücünün rotasında tıkanıklıktan kaçınmasına yardımcı olmak için bunları navigasyon sistemine dahil eder. Bu özellik etkinleştirildiğinde, trafik akış verilerini ve hesaplanan rota boyunca herhangi bir engelle ilgili bilgileri görüntüler. Hava durumu hizmeti, sürücünün sıcaklıklar, yağmur olasılığı ve bulut kapsamı dahil bilgileri görüntülemesini sağlayarak mevcut araç konumu ve varış yeri için tahminler sağlar.

Bir haber servisi, sürücünün hareket halindeyken en son haber başlıklarına erişmesine olanak tanır. Sürücü, çeşitli RSS haber beslemeleri aracılığıyla makalelere erişmek için okuma özelliğini kullanabilir ve sürücünün güncel olayları dinlerken yola odaklanmasını sağlar.

Yakıt Bilgileri, sürücünün en uygun olanı seçmesine olanak tanır. İlgili yakıt türünü ve fiyatlandırmayı gösteren ve filtrelenebilen, konuma yakın benzin istasyonlarının bir listesini sağlar.

2.El Bentley

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here