Fransız otomotiv devi Peugeot’nun tüm hafif ticari modelleri, yenilenen halleriyle Türkiye’de satışa sunuldu. Markanın sevilen tasarımları arasındaki Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller modelleri; sahip oldukları yenilikçi özelliklerin yanı sıra 913 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarıyla da dikkat çekti. Peugeot hafif ticari ailesinde her tür ihtiyaca cevap veren tasarımlar, yeni eklenen özellikleriyle birlikte çok daha kullanışlı hale gelmiş görünüyor. Modellere şöyle bir göz attığımızda 4,4 metreküp taşıma hacmiyle Partner Van ilk olarak gözleri üzerine çekiyor. Tasarımlar arasından sıyrılan bir diğer model hem iş hem aile kullanımları için tercih edilen yeni Rifter oluyor. Expert Van ise güncel satışlarda standart ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile karşımıza çıkıyor. Geniş araca ihtiyaç duyanların tercihi, 8+1 oturma düzeniyle Expert ürün gamının zirvesini temsil eden Expert Traveller oluyor. Uzun yolda konfor arayan kullanıcılar için geliştirilen Boxer Van, sürüş destek sistemleri ve 17 metreküpe varan yükleme hacmi ile cazip alternatifler arasında yer alıyor.

Hasarsız Peugeot Minivan ve Panelvan İlanlarına Hemen Göz Atın!

Peugeot hafif ticari ürün gamı

3 Pençe İmzasına Sahip Yeni Rifter

Yenilenmiş Rifter modeli, Türkiye’de Allure ve GT olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor. Günlük kullanım için oldukça uygun olan bu hafif ticari, iş gereği yükleme alanına ihtiyacı olan kullanıcılar için birebir. Rifter’ın ortasında yer alan yeni Peugeot logosu ve değişen ön ızgarası bu araca daha dinamik bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca tasarımda, markanın ikonik üç pençeli ışık imzasına da yer verilmiş. Öte yandan bu iddialı tarz, renk seçenekleri arasında eklenen haki yeşili ve turkuaz mavi ile desteklenmiş. İç mekana baktığımızda ise ergonomisi artırılan  ön konsol kolayca dikkat çekiyor. Devamında da tamamen yeni 10 inçlik yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekran bulunuyor. Zenith cam tavan, ışık kemeri ve entegre eşya rafıyla daha işlevsel hale gelerek kabini daha aydınlık ve ferah kılıyor.

Güvenliği artıracak özelliklerle beslenen yeni Rifter’da; Yorgunluk Tespit Sistemi, Genişletilmiş Aktif Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Aktif Tam Durdurma Güvenlik Freni, Adaptif Cruise Control gibi birçok sürüş destek sistemine yer verilmiş. Ayrıca 180° Geri Görüş Kamerası ve park sensörleri de bu özellikleri tamamlayarak hem güvenliği hem de konforu artırıyor. 1.5 litre BlueHDi motorla sunulan yeni Rifter, 130 HP güç ve 300 Nm tork üretebiliyor. Üstelik bu yenilenen tasarımı satın almak isteyenlere 6 ileri manuel ve 8 ileri EAT8 otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor. Araç 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

En Şık İkinci El Rifter Modelleri için Tıklayın!

YENİ_PEUGEOT_RIFTER

Geniş Yükleme Alanıyla Yeni Partner Van 

Yeni ön ızgara tasarımı, marka logosu, LED farları ve 3 pençe aydınlatma detaylarıyla çok daha şık bir görünüme kavuşan yeni Partner Van, modernize edilen tampon tasarımıyla öne çıkıyor. Araç, tekno gri ve buz beyazı olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile satın alınabiliyor. Dışarıdaki etkileyici detaylara aracın iç kabinindeki dayanıklı ve şık kumaşla kaplanan koltuklar eşlik ediyor. 10 inçlik yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekran ile birlikte binek otomobillere özgü teknoloji, konfor ve güvenlik özellikleri de yeni Peugeot Partner Van’da yer alıyor.

Hız Sabitleyici, Hız Limiti Tanıma ve önerme, Şerit Takip Sistemi gibi geliştirilmiş sürüş destek sistemlerinin yanı sıra opsiyonel geri görüş kamerası veya yine opsiyonel Visiopark 180° Geri Görüş Kamerası, Kör nokta uyarı sistemi, Dijital Dikiz Aynası gibi yeni nesil donanımlar sunuluyor. Üstelik araçta bulunan ikili yolcu koltuğu katlandığında masaya dönüşebiliyor. Modelde bulunan Multiflex yolcu koltuğu sayesinde sürücülere 4.4 metreküplük yükleme hacmi sunabiliyor. İki farklı motor alternatifine sahip yeni Peugeot Partner Van, uzun şasi ve Comfort donanım seviyesiyle 913 bin 500 ile 988 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkıyor. 100 HP güç ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik BlueHDi motor, 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilirken aynı motorun 130 HP güç ve 300 Nm tork üreten versiyonu EAT8 otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor.

2. El Peugeot Partner İlanları Burada!

peugeot ticari araçlar
PEUGEOT Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu

Peugeot’nun Orta Boy Hafif Ticarisi: Expert Van 

Markanın hafif ticari ürün gamında orta boy seçeneklerden olan Expert Van, Peugeot’nun imza 3 pençe ışık detayına sahip. Diğer serilerde de olduğu gibi Expert Van’ın yeni marka logosu ve ön ızgara tasarımı ilk bakışta dikkat çekiyor. Böylece sevilen Peugeot tasarımları arasında genel bir uyum da sağlanmış diyebiliriz. Yeni PEUGEOT i-Cockpit ve kablosuz şarj sistemiyle donatılan araçta, beyaz piktogramlı LCD gösterge paneli ve 5 inçlik SD ekran kullanılıyor. Standart ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan yeni Expert Van, geniş yükleme hacmi ve yükleme kolaylığı arayan kullanıcılar için birebir. Hem şehir içi hem de şehir dışında kullanım kolaylığı sağlayan aracın 1.9 metrelik yüksekliği, büyük hacimli yükler için de yeterli alan sağlıyor. Aynı zamanda aracın Moduwork koltukları sayesinde yükleme hacmi artırılabiliyor. Yeni Expert Van ailesi, iki farklı motor seçeneğiyle 1.058.000 TL ile 1.000.173 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 1.5 litrelik BlueHDi motorla sunulan standart versiyon 120 beygir gücündeyken 145 beygirlik 2.0 litre BlueHDi motor ise sadece uzun şasi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Peugeot Expert Serisinin 2. El Alternatiflerini İnceleyin!

Expert Traveller ile Yarı Otonom Sürüş Deneyimi

Peugeot’nun Expert ürün gamının zirvesinde yer alan yeni Expert Traveller, dış tasarım detaylarıyla premium bir görünüm ortaya çıkarıyor. Aracın LED farları, yeni ön ızgara tasarımı, logosu ve 3 pençe ışık imzası en belirgin detayler arasında yer alıyor. Yeni dijital PEUGEOT i-Cockpit’in kullanıldığı araçta; ısıtmalı direksiyon, kablosuz Mirror Screen, 10 inç dijital ön gösterge paneli, 10 inç dokunmatik ekran ve 180 derece arka kamera gibi üst düzey donanımlar yer alıyor. 8+1 kişilik yolcu kapasitesine sahip yeni Expert Traveller, cam tavanıyla ferah bir yolculuk, yarı otonom sürüş özelliğiyle de ekstra güvenlik sağlıyor. 1.650.500 TL etiketle satışa sunulan Expert Traveller’da kullanılan 2.0 litrelik BlueHDİ motor ise 180 HP gücünde ve EAT8 otomatik şanzımanla birlikte kombine ediliyor.

Boyasız Expert Traveller İlanları için Tıklayın!

GÜLİN_REYHANOĞLU-1
PEUGEOT Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu

Boxer Van Güncellenen Tasarımıyla Sınıfında Fark Yaratıyor

2.2 litrelik dizel motor ile çalışan Boxer Van, 180 ve 140 beygir gücü sağlıyor. Konfor ve güvenlik yönünden kendi sınıfında iddiasını ortaya koyan araç, performansına ve hareket özgürlüğüne önem veren profesyoneller için ideal bir yol arkadaşı oluyor. Yeni Boxer Van’ın sunduğu üstün yakıt ekonomisi de kullanıcıların tercih sebepleri arasında yer alıyor. Güncellenen tasarımdaki yeni yan aynalar, aerodinamik verimliliği optimize ederken güçlü ve çekici bir görünüm de sunuyor. Full LED ön farlar ve yeni arka stop lambaları ise tasarımda bütünlük oluşturuyor.

Yeni Boxer Van’da; direksiyon simidi, gösterge paneli, multimedya ekranı, Eat&Work koltukları ve kapı panelleri kapsamlı bir şekilde yenilenmiş. PEUGEOT i-Cockpit ise donanıma bağlı olarak opsiyonel sunulan özellikler arasında yer alıyor. Tamamen dijital 7 İnçlik gösterge paneli ve 10 İnçlik merkezi dokunmatik ekranla donatılan yeni Boxer Van; Cruise Control, Sürücü Dikkat Uyarı Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Acil Güvenlik Freni gibi sunduğu sürüş destek sistemleriyle de güvenli bir yolculuk sunuyor. Peugeot Boxer Van modelini, L4H2 (15 m3) veya L4H3 (17 m3) alternatifleriyle satın alabilmek mümkün. Araç ayrıca 2.2 BlueHDi motorun 140 HP ve 180 HP gücündeki alternatifleriyle satın alınabiliyor. 6 ileri manuel veya 180 HP gücündeki 8 kademeli otomatik şanzıman tercih edildiğinde yeni Peugeot Boxer Van 1.270.000 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

İkinci El Peugeot Boxer İlanlarını Şimdi Keşfedin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here