My Bentley Safe: Her Durumda İç Rahatlığı

0
2015
bentley
bentley

My Bentley SAFE paketi, yalnızca acil durumlarda yardımcı olmakla kalmayan, aynı zamanda yerel tehlikeler, araç durumu ve hırsızlık uyarıları hakkında bilgi sağlayan altı özellik sunar.

My Bentley Safe İle eCall Özelliği

my-bentley-safe
my-bentley-safe

Özel eCall, acil servislerin herhangi bir kritik durumda otomatik olarak bilgilendirilmesini sağlar. Bu özellik, bir hava yastığının açıldığını algıladığında, otomatik olarak başlayacak ve bir Bentley Acil Çağrı Merkezi ile bir arama kuracaktır. Çağrı merkezi operatörü, aracın konumunu belirleyebilecek ve aracın durumu ile ilgili bilgileri görüntüleyebilecek. Operatörler özel olarak eğitilmiştir ve gerekli acil durum hizmetlerini koordine edeceklerdir. Özel eCall, aracın içindeki tavan konsolunda bulunan SOS düğmesine basılarak manuel olarak da etkinleştirilebilir.

My Bentley Safe Tarafından Sunulan 3 Önemli Özellik

Bentley-Bentayga-safe
Bentley-Bentayga-safe

Yol Yardımı Çağrısı, sürücünün çatı modülündeki bir düğmeye basarak doğrudan My Bentley Safe ,Yol Kenarı Yardım Çağrı Merkezine bir arıza bildirmesini sağlar. Bu, sürücüyü çağrı merkezine bağlar ve bu kişi daha sonra bir olay durumunda yardım sağlamaya yardımcı olabilir.

Hırsızlık Uyarısı (İngiltere, Avrupa), araç sahibine her zaman bağlı olduklarına ve araçlarının durumu hakkında güncellenmiş olduklarına dair güvence sağlar. Araçta bir alarm aktivasyonu durumunda, sahibine My Bentley uygulaması aracılığıyla, hırsızlık veya bir iç sensörün aktivasyonu gibi alarmı tetikleme nedenini içeren bir uyarı mesajı olarak bildirim gönderilir. Alarmın ne zaman tetiklendiğine dair bir zaman damgası bulunur. Kuzey Amerika için, bu hizmet, özel bir çağrı merkezinin GPS aracılığıyla arabayı bulmaya çalışır. Onu kurtarmak için yerel yaptırımla irtibat kurduğu Çalıntı Araç Bulucu ile geliştirilmiştir.

Arabamı Kilitle, müşterinin My Bentley uygulamasını kullanarak aracı uzaktan kilitlemesine ve kilidini açmasına olanak tanır ve dünyanın neresinde olursa olsun gönül rahatlığı sağlayan aracın kilit durumunu gösterir.

En Son Swarm Teknolojisi Kullanılıyor

swarm-my-bentley-safe
swarm-my-bentley-safe

En son ‘swarm’ teknolojisini (araçların başkalarına bilgi aktarabildiği yerlerde) kullanan Yerel Tehlike Bilgileri (Birleşik Krallık, Avrupa), Bentley sürücüsünü rotaları boyunca kazalar ve zayıflar dahil tehlikelerden haberdar etmek için öndeki araçlardan gelen canlı bulut verilerini kullanır. yol koşulları ve azaltılmış görüş. Bu, aracın etrafından bir dizi sensör kullanır, örn. Sürüş koşullarını geri bildirmek için yağmur ve ışık sensörleri Sistem ayrıca, hava yastığının etkinleştirildiğini ve eCall sistemi tarafından sunucuya yapılan herhangi bir acil durum çağrısını da bildirir. Daha sonra diğer sürücülere potansiyel tehlikeler bildirilir. Bu hizmet zamanla daha fazla pazarda sunulacaktır.

Swarm teknolojisi ayrıca, sürücüyü geçerli yol hız sınırlarının yanı sıra geçici trafik işaretleri ve rota boyunca hız kısıtlamaları ile güncelleyen Trafik İşareti Tanıma (Birleşik Krallık, Avrupa) için de kullanılır. Birkaç otomobil aynı mesajı gönderdiyse, bu mesaj doğrulanır ve diğer Bentley sürücülerine gönderilir.

2.El Bentley

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here