My Bentley Paketi: Dijital Bağlantılı Grand Tourer

0
1826
bentley-uygulaması
bentley-uygulaması

My Bentley paketi ile Bentley markası güvenli, akıllı ve uyumlu bir bağlantılı araç sistemi hazırladı. İngiltere, Avrupa, Kuzey Amerika ve şimdi Çin genelinde “My Bentley” paketi tarafından sağlanan Bağlantılı Araba hizmetleri aşağıda yer aldığı şekildedir:

♦Araç içi ve uzaktan servisler aracılığıyla sunulan üç müşteri odaklı paket: Akıllı, Güvenli ve Kullanışlı

♦Araçlar arasında paylaşılan bilgilerle gerçek zamanlı tehlike ve trafik bilgisi sağlamak için en son sürü teknolojisini kullanmak

♦Canlı güncellenen haberler, hava durumu, trafik, navigasyon ve yakıt bilgileri

♦Uzaktan hizmetler, müşteriye araçtan uzaktayken araç bilgilerini ve kontrolünü getirir

♦Özel yerleşik SIM kart, zahmetsiz veri bağlantısı sağlar

♦Acil durum fonksiyonları, bir olay veya hırsızlık durumunda yardımcı olur

♦Akıllı telefon etkileşimi ve Apple Carplay

♦Özel araç içi Wi-Fi ortak erişim noktası, müşterinin veri bağlantısını paylaşmak için sekiz cihaza kadar izin verir.

My Bentley İlk Olarak Bentayga’da Tanıtıldı

benteyga-bentley
benteyga-bentley

Bentley müşterileri, Birleşik Krallık, Avrupa ve Kuzey Amerika’da mevcut olan ve şu anda Çin’de mevcut olan “My Bentley” hizmetleri sayesinde gelişmiş Bağlantılı araç teknolojisi ile otomobillerini yaşam tarzlarına entegre edebilir ve bağlayabilirler. İlk olarak Bentayga’da tanıtılan uygulama işlevsellik açısından büyümüştür ve artık Bentley’in tüm model yelpazesinde mevcuttur.

Bağlantılı araç hizmetleri, bir müşteriyi, arabasını ve dış dünyayı birbirine bağlamak için yerleşik bir veri bağlantısı kullanır; çevrimiçi bağlantı, gerçek zamanlı bilgi ve bilgi-eğlence sistemi veya akıllı telefon aracılığıyla birden çok araç özelliğine basit erişim sağlar.

SIM Kart İle Çalışıyor

my-bentley
my-bentley

Özel bir yerleşik SIM kart kullanarak (tüm yeni Bentley’lerde bulunur) araç, haber güncellemelerinden hava durumu tahminlerine ve gerçek zamanlı trafik bilgilerinden yerel tehlike uyarılarına kadar araç içi içerik sağlayacaktır. Uzaktan servisler ayrıca kullanıcının akıllı telefonu aracılığıyla sunulur ve aracı uzaktan kilitleyebilir veya kilidini açabilir, sürüş istatistiklerini gösterebilir ve uygulama aracılığıyla aracın konumunu görüntüleyebilir.

My Bentley 3 Ana Özellliği

My Bentley’in özellikleri üç ana gruba ayrılmıştır: SAFE, SMART ve CONVENIENT. Pek tabiki bu  hizmetler pazar bölgesine göre değişiklik gösterir. Bu nedenle kullanılabilirlik bölgesel bir Bentley bayisi veya basın ofisi aracılığıyla teyit edilmelidir.

2.El Bentley

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here