Bentley Continental GTC üstü açılabilen bir model olarak karşımıza çıkıyor. Yeni GTC arka tasarımı haricinde mevcut modelle benzer özelliklere sahip olarak gözüküyor. Ayrıca şarj edilebilen hibrit motorunun da Continental GT hardtop içerisinde geleceğini yansıtmakta. Böylelikle şarj portunu saklamak amacıyla kanat tasarımlarının yapılması stil değişimi olarak ön plana çıkıyor. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

Şarj Edilebilir Hibrit Bentley Continental GTC Görüntülendi: İşte Detaylar

Güç aktarma organları hakkında henüz kesin bir bilgi paylaşılmayan Continental GTC şarj edilebilen bir kurulumla çalışmakta. Ancak yakın süreç içerisinde bir güncelleme alarak yenilenen Bentayga modeli, 449 beygir gücüne sahipti. Aynı zamanda 700 Nm tork üretirken şimdilerde 462 beygir gücüne sahip olmuştur. Bunlara ek olarak 18 Kw saatlik pil paketleri ve sürüş mesafesi olarak 40 kilometreden 43 kilometreye uzanan sürüş menzili bulunuyor.

İlk olarak kullanıcılar modele oldukça fazla talep göstermekteler. Hatta markanın mühendislik patronu Rabe, şirketin şarj edilebilen Hibrit Continental GT modeli getirmek için çalıştığını belirtmiştir. Fakat şirketin gelecek hedefleri doğrultusunda ilk elektrikli aracını 2026 yılında kullanıcılarla buluşturmak istediğini söyleyebiliriz. Sektördeki diğer markalara göre neden daha geç bir tarihte ilk elektrikli otomobilin çıkarılmak istendiğini ise bilmiyoruz.

Normal şartlarda şirket tarafından ilk elektrikli otomobilin 2025 yılında tanıtılması beklenmekteydi. Ancak son gelen haberlere göre bu tanıtım tarihinin ertelendiği ortaya çıktı. Yine de tarihin ertelenmesi noktasında net bir bilgiye ulaşılmamakta. Fakat bu durumun VW grubunun yazılım çalışmalarından kaynaklanmadığını da belirtelim. İlk elektrikli Bentley, yeni EV amiral gemisi otomobilini ifade edecek. Otomobilin ilk etapta 250.000 doların üzerinde bir fiyatla satışa sunulacağı konuşulmakta. Ayrıca 1.400 beygir güç üreteceği ve hızlanmasını bu sayede 1.5 saniyede tamamlayacağı bilgisini de sizlerle paylaşalım.

Son olarak, şirketin planlarına göre bu aracın ardından 4 farklı EV modeli de tanıtıma çıkacak. Diğer tüm markalarında hedeflediği doğrultuda 10 yıl içerisinde içten yanmalı motorlu araçların üretimi tamamen durdurulacak.

Sizler Bentley Continental GTC modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Öneri ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda düşüncelerinizi de yorum kısmında belirtebilirsiniz.

İkinci El Bentley Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here