2023 Bentley Continental GT S ve GTC S Ortaya Çıktı

0
2477
2023 Bentley GT S

Bentley markası her dönem Premium araçlarıyla ön plana çıkmıştır. 2023 yılında ise yolların tozunu attıracak 2 modelle geliyor. Bentley Continental GT S ve GTC S modelleri tüm detaylarıyla ortaya çıktı. Continental GTC modeli lüks bir otomobil iken, Continental GT S modeli daha sportif bir araç olarak ön plana çıkıyor.

Bentley Continental GT S ve GTC S Tasarımı

Bentley ön ızgara

Continental GT S ve GTC S’nin dış tasarımlarına bakacak olursak, parlak siyah radyatör ızgara ve çamurluklarında bulunan harika bir “S” detayı aracı bambaşka bir görüntüye kavuşturmuş. Aracın jantlarında ise, Continental GT serisini görebiliyoruz. Böylesi yeni jantları ve altında bulunan kırmızı fren kaliperleri gerçekten modifiyeli bir aracı anımsatıyor. Bu otomobilleri aldığınızda ek bir modifiye yapmanıza gerek kalmayacaktır. Çünkü Bentley tasarımcıları tüm detayları düşünerek bu aracı tasarlamışlar.

Continental GT S ve GTC S modellerinin iç tasarımlarına baktığımızda, daha önce hiçbir Bentley modelinde tasarlanmamış iki renkli görüntü dikkatimizi çekiyor. Dış tasarımda ilk gözümüze çarpan nokta, aracın basamak bölümünde ve koltuk başlıklarında bulunan ufak detay olan “S” takısı, aracın neredeyse her yerine yerleştirilmiş. Ayrıca siyah ile kırmızının mükemmel uyumu her fırsatta kullanılmış. Ek olarak gövdesinde ise piyano black ve parlak gri ile Premium bir tasarım yaratılmış. Başka bir deyişle böylesi bir otomobili incelediğinizde en ince ayrıntısından en büyük detayına kadar her parçanın kaliteli olduğunu görebiliyorsunuz.

Bentley’in klasikleşmiş ön ve arka farları ise geleneğini korumaya devam ediyor. Bilindiği üzere, Bentley modellerinin birçoğu üstü açılır ve kapanır özelliğine sahip. Ancak burda fark yaratan nokta, tavan kısmı cam tavan olarak tasarlanmış olmasıdır. 

Motor ve Performans

Her iki modelde aynı motor bloğuna sahiptir. Bu motor bloğunun özelliklerinden bahsedecek olursak, 548 Nm beygir gücü üretebiliyor. Ek olarak bu motor bloğu 770 Nm torka ulaşabiliyor.

2023 Bentley Continental GT S ve GTC S Fiyatları Nedir?

 Bu iki tasarım harikası otomobillerin fiyatları henüz belli değil. Ek olarak Bentley bu iki modelin hibrit paketleri üzerinde de çalışılıyor. Eğer Türkiye’de satışa çıkarılırsa tercih eder miydiniz? 

2.EL BENTLEY İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here