Bentley’den Noel Kızağı: Holly Jolly Flying Spur V8

Bentley‘in kendisine “Wheat Eight” dediği bu Noel için özel yapım Flying Spur V8 tanıtıldı. Araç yeterince bireysel dokunuşlarla süslenmiş. Görsel olarak Noel Baba’nın evinde bulunan geleneksel kırmızı ve yeşil renk tonlarındaki eşyalar gibidir. Crew Bentley’in genişletilmiş yelpazesindeki 62 ayrı renkten biri olan mevcut cricket ball, kaputta altın kaplama ve arka difüzöre kadar araba uzunluğu ile vurgulanan cricket Bauble adı verilen yeni bir koyu kırmızı renge değiştirildi.

Mulliner Sürüş Spesifikasyonu setindeki altın tekerleklerden ve karla kaplı dağlardan ilham alan elmas gradyan motifi araçta görülmektedir. Ön ızgaradaki sembolik Uçan B maskotu, yumurtanın üstündeki kiraz ile altın bir geyiğin minyatür bir heykeli haline geldi.

Bentley'den Noel Kızağı: Holly Jolly Flying Spur V8

Santa Bentley’e göre, koltuklarda “bir turna ya da zanaatkar için 18 saat” altın işlemeli ve üç boyutlu deri eklerle doldurulmuş uyumlu bir kriket idrar örtüsü seçti. Portatif bir müşteri tarafından sipariş edilmiş olsun veya olmasın Bentley, mühendislerin “uncontrolled crumb pie consumption” ile ilgili bir kişiyi barındırmak için dahili yeteneklerini test ettiklerini doğruladı. Sürücü koltuğunda alıcının isminin özel bir işlemesi var ve buna karısının (muhtemelen iş ortağı Bayan Klaus) işlemeli bir adı eşlik ediyor.

Başka bir yerde, Grand Black gösterge paneli, Kuzey Kutbu’nun kış manzarasını tasvir ediyor. Bentley Dönen Ekran, merkezin ortasında yer alıyor, eğlence ekranını gizleyerek veya alıcıyı ilk kez birleştiren 12,3 inçlik bir dokunmatik ekranda yansıtıyor. Kullanılmadığında, ekranda dış ortam sıcaklığı, pusula ve kronometre için üçlü bir analog sayaç görüntüleniyor.

Noel

Holly Jolly Flying Spur V8 kaç beygir gücünde olacak?

Reindeer Eight için güç aktarımı değişmeden kalıyor ve aynı 542 beygir gücü ve 569 pound-feet’i tanınmış 4.0 litrelik iki turbo V-8 sekiz vitesli otomatik şanzıman ile sunuyor. Tüm Bentley’ler de olduğu gibi, dört tekerlekten çekiş standarttır. Ancak otomobil üreticisi, alıcının Arctic’teki ev koşullarına bağlı olarak her sezon Reindeer Eight’in ortam değişkenlerinin çeşitlenebileceğini onayladı.

“542 beygir gücünde bir kızağa binmek ne büyük zevk. Ayrıca arkada tüm astlarım için yer var. Yıl sonuna kadar saatte 41 milyon mil yapmak için sabırsızlanıyorum. ” dedi. Bize göre, mevcut 6.0 litrelik çift turbo W-12 yerine V-8’i seçmesi biraz garip.

Holly Jolly Flying Spur V8

Santa West buharlı lokomotifindeki kızağın fiziksel, mekanik ve sihirli özellikleri hala bilinmemektedir. Ancak NORAD’a resmi belgeler aracılığıyla fizikçiler ve matematikçiler kızağın gücünü aşağıdaki gibi tahmin ettiler. Genel ayarlar için 6,37 trilyon beygir gücüne eşdeğer ve her geyiğe 3,3 x 1027 beygir gücüne eşdeğerdir.

Sezonun havasında Bentley, müşteriye resmi teslimatın tam COVID önlemleri ile yapıldığını doğruladı. Ayrıca Kriv, hareketin 2020 satışlarını artıracağını ve rezervlerini tüketeceğini duyurdu.

İkinci El Bentley İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here