Daha İddialı, Daha Ürkütücü: Yeni Toyota Hilux

Toyota ailesinin pick-up üyesi Hilux, yapılan kapsamlı makyaj operasyonuyla yenilendi. Yeni Toyota Hilux, sunduğu iddialı yeni donanım paketi invincible ile de pick-up yarışında güçlü bir rakip olduğunu gösteriyor.

Yeni Toyota Hilux ‘te neler değişti?

Makyajlanan Hilux’un dış tasarımında, ilk olarak ön ve arka far gruplarındaki değişim dikkat çekiyor. Sis farları dahil olmak üzere kullanılan LED farlar, aracın selefine göre daha sert bir görüntü kazanmasına sebep olmuş. Ön-arka tampon gruplarındaki değişim ise bu sert görüntüyü tamamlıyor. Makyajlanan versiyon ile beraber sunulan 18inç’lik siyah jantlar da Hilux’un kaslı ve agresif görüntüsünü tamamlıyor.

”Invincible” donanım seçeneği ile çok iddialı!

Yenilenmiş Hilux, 3 farklı donanım seçeneği ile satışa sunuldu. Bunlar; Adventure, Hi-Cruiser ve Invincible. Hi-Cruiser ve Invincible donanım paketleri ile dış tasarımda; ön farlar ve arka stoplar LED olarak geliyor. 18inç büyüklüğündeki siyah jantlar da yine bu paketle beraber satın alınabiliyor. 8inçlik dokunmatik ekran ve ön-arka park sensörleri tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunuluyor.

En üst donanım paketi olarak sunulan Invincible, dış tasarımda koyu mat renklerin yoğun kullanımı ile dikkat çekiyor. Tampon gruplarında ve yan aynalarda kullanılan gri ve siyah tonları aracın ”yenilmez” bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor. Aracın iç tasarımında ise bu göz alıcı detaylar, mat gri renkler ile devam ediyor. Deri koltuklar, deri direksiyon simidi, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ısıtma özelliğine sahip ön koltuklar invincible donanım paketi ile standart olarak geliyor. Bu segmentte tek olan 9 hoparlörlü JBL ses sisteminin de Invincible ile sunuluyor olması, modelin dikkat çekici bir detayı olarak karşımıza çıkıyor.

Toyota Hilux Invincible

”Hilux ile bugüne kadar 52.155 adetlik satış gerçekleştirdik.”

Yenilenen Hilux lansmanında konuşan Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt; “Hilux yenilmez ve durdurulamaz kimliği ile kendini kanıtlayan ve çok tercih edilen bir model. Yeni Hilux’ın güçlü duruşu ve konforuyla bu potansiyeli çok daha yukarıya taşıyacağına inanıyoruz. Avrupa’daki emisyon normlarına uyan Hilux ile bugüne kadar 52.155 adetlik satış gerçekleştirdik. Hayranlık uyandıracak Yeni Hilux için 2020 sonuna kadar 1000’e yakın, 2021 yılında ise 3.500-4.000 adetlik satış hedefimiz bulunuyor. Hafif ticari araç segmentinde Hilux ile yer alırken, gelecek yıl da CDV modelimiz olan Proace City’nin ürün gamımıza katılmasıyla hafif ticari araç pazarında iddiamızı güçlü bir şekilde ortaya koyacağız” dedi.

Yeni Toyota Hilux iç tasarım

Pick-up segmentinin, SUV segmentinden pay almaya başladığını belirten Bozkurt; “Yeni Hilux Invincible modelinde SUV’da bile olmayan özellikler var. SUV kitlesinden pick-up’a doğru bir kayma yaşanacaktır. Şehirde de SUV konforunu Hilux’ta hissedenler günlük kullanım için bu modelimizi tercih edeceklerdir. Bu amaçla tasarımının yanı sıra yüksek konforu ve donanımlarıyla dikkat çeken Yeni Hilux’ların yüzde 70’lere yakını üst donanımlı Invincible ve High-Cruiser versiyonlarından oluşacaktır.Perakende satışlarda ise Invincible versiyonu satışlarımızın yüzde 50’den fazlasını oluşturacaktır.” dedi.

İkinci el Arazi, SUV, Pick-up ilanları için tıkla!

Toyota Corolla 1.4 D4D Elegant Düz Vites İncelemesi için tıkla!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here