Araç Kiralarken En Çok Tercih Edilen Marka ve Modeller

0
3257
Araç kiralama

Araç kiralarken en çok tercih edilen markalar ve modeller hangisidir? Cevabını sizler için hazırladık.

Araç kiralama günümüzde oldukça popüler bir ulaşım şeklidir. Ancak araştırılmayan, hakkında bilgi alınmayan firmalardan araç kiralamak bazen sıkıntı olabiliyor. Bir çok firmadan fiyat alınmalı, fiyatlar karşılaştırılmalıdır. Aksi takdirde yüksek ücretler ödeyebilirsiniz.

Araç kiralarken tercih edilen belli başlı markalar bulunmaktadır. Bu markaların tercih edilme sebepleri hem ekonomik olmaları hem de konforlu olmalarıdır. Ayrıca araçların donanımsal özelliklerine de dikkat etmekte fayda vardır. Şimdi sıklıkla tercih edilen markalara ve modellere bir göz atalım.

En Çok Tercih Edilen Araçlar

  • Renault Clio 

araç kiralarken en çok tercih edilen model renault clio

Model hem maliyeti hem de ekonomik sürüş konforu ile en çok kiralanan otomobil markalarından biridir. Renault, Türkiye’nin en popüler otomobil markasıdır. Ayrıca kiralama sektöründe de diğer markalara göre daha popülerdir. Kiralama firmaları arasında en çok kiralık araç bulunan marka ve modeldir. Sebebi ise hem ekonomik sürüş keyfi hem de yol tutuşudur. Ayrıca zengin bir donanıma sahiptir. Birçok farklı renk seçenekleri ile de kendini ön plana çıkarmaktadır.

  • Renault Symbol

renault symbol önden görünüm

Model araç kiralarken en çok tercih edilen modellerden birisidir. Bunun nedeni Symbol, tam bir fiyat performans aracıdır. Ayrıca hem daha ekonomiktir hem de ulaşılması kolay bir araçtır.

  • Fiat Linea

Fiat Linea araç kiralamada tercih edilen model

 

Renault’tan sonra en çok tercih edilen marka Fiat’tır. En çok tercih edilen modeli ise Linea’dır. Çünkü aracın fiyatı uygundur. Ayrıca Linea az yakıt yakarak ön plana çıkmaktadır ve uzak yola dayanıklılığı da fazladır.

  • Fiat Egea

Fiat Egea önden görünüm

Fiat markasının araç kiralarken en çok tercih edilen bir diğer modeli ise Egea’dır. Sebebi ise ekonomik ve rahat olmasıdır. Ayrıca şık tasarımı ile sürücüleri kendine çekmeyi başarmaktadır.

  • Volkswagen Polo

volkswagen polo

Volkswagen markası yollarda sürekli gördüğümüz bir markadır. Ayrıca araç kiralarken de ön plana çıkan bir markadır. Polo modeli ise araç kiralarken sık tercih edilen bir modeldir. Ayrıca hem ekonomik hem de otomatik ve manuel vites seçeneği sunarak tercih nedenini arttırıyor.

  • Ford Focus

ford focus önden görünüm

Araç kiralamada tercih edilen ve sevilen bir diğer marka ise Ford’dur. En çok tercih edilen modeli ise Focus’dur. Bunun öncelikli nedeni, modelin ekonomik olmasıdır. Ayrıca rahat ve kullanışlı bir donanıma sahip olması da bir diğer nedenidir.

  • Opel Astra

araç kiralarken en çok tercih edilen model opel astra

Opel, araç kiralarken tercih edilen bir diğer markadır. Model olarak baktığımızda ise Astra bizi karşılıyor. Özellikle sürüş keyfi ile sürücüleri cezbediyor.

  • Peugeot 301

peugeot 301 önden görünüm

Peugeot, araç kiralamada en popüler markalardan biridir. 301 modelini ise araç kiralarken sıklıkla görebiliyoruz. Peugeot 301 modeli ekonomik sürüş imkanı sunduğu için en çok kiralanan araçlardan biridir.

  • Toyota Corolla 

araç kiralarken en çok tercih edilen model Toyota corolla

Japon teknolojisine sahip Toyota Corolla, şüphesiz Türkiye’nin en popüler markalarından biridir. Corolla, kısa kalkış ve ivmelenmelere sahip benzinli ve hibrit dönüşümlü motor tipi araçlarıyla dikkat çekmektedir. Özellikle şehir içi kullanım için ekonomik olması nedeniyle araç kiralamada oldukça tercih edilmekte ve ilgi görmektedir.

  • Hyundai i20

Hyundai i20

 

Hyundai i20, hem ergonomik tasarımı ile hem de az yakıt tüketmesi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle uzun seyahatler için oldukça idealdir.

  • Renault Megane

araç kiralarken en çok tercih edilen model Renault Megane

En iyi kiralık araba listesinde Renault Megane olmazsa olmaz modellerden biri olarak yer alıyor. Megane en popüler araçlardan biridir. Aynı şekilde Joy ve Touch paketleri ile kullanıcıları memnun etmektedir. İç tasarımı, bilgi ekranı ve multimedya seçeneklerini uzun yolculukları keyifli hale getiriyor. Model, kişisel kiralamaların yanı sıra lojistik ve turizm sektörlerinin de ilgisini çekmektedir. Ayrıca ergonomik iç mekanı ve konforuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

2.El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here