Porsche 718 Cayman , eski modelinden daha kapsamlı bir spor otomobildir. Turboşarjlı dört silindirli motorlara geçişle birlikte, önceki neslin heyecan verici müziğinden yoksun ve sonuç olarak daha az heyecan vericidir.  Yine de sürmek harika ve satılık en ucuz Porsche’dir. Ancak yığınla performans ve bol lüks ile en saf sürüş heyecanını sunuyor.

718 Cayman İç Mekan

Porsche 718 Cayman ‘ın iç mekanı, sınıfının en iyi otomobilleriyle rakip olacak türdedir. Daha az düğme ve yüksek kaliteli grafiklere sahip daha net bir ekranla tamamlanan daha net bir gösterge paneli ve bilgi-eğlence tasarımını içeriyor artık.  Kalite olağanüstüdür ve tüm malzemeler sağlam ancak dokunması yumuşaktır. Giriş seviyesi otomobilde Alcantara spor koltuklarla birlikte gelir, ancak bunları isterseniz tam deri veya hafif yarış koltukları ile değiştirebilirsiniz. Kabin muhafazası birinci sınıftır. Torpido gözünün üzerindeki katlanır bardak tutucular, temiz ve minimalist bir tasarıma iyi bir şekilde entegre edilmiştir.

Kadranlar tipik bir Porsche’dir. Büyük bir merkezi devir sayacı ve görüş alanınızda oturan önemli dijital hız göstergeleri. Sağ kadran yapılandırılabilir ve aracın yol bilgisayarı, nav ekranı ve medya arayüzü gibi işlevleri arasında kolayca gezinmenizi sağlar. Hepsi de güzel bir şekilde yüksek çözünürlüklü, bu yüzden ucuz ve kötü bir düşünce gibi gelmiyor.

Pratiklik

Çok az insan pratikliği için bir Porsche Cayman satın alıyor , ancak bu, herhangi bir kullanışlı depolama çözümünden tamamen yoksun olduğu anlamına gelmiyor. Aynı platformu,  Boxster modelini seçmediğiniz sürece, seçim yapabileceğiniz tek bir gövde stili vardır. 718 Cayman coupe, 911 spor otomobilinin altında oturuyor ve sadece iki kişilik oturma yeri sunuyor. Yine de birkaç zarif dokunuş var. Katlanabilir bardak tutucular ve motor bölmesinin arkasındaki küçük bir raf, ayrıca burunda büyük bir saklama alanı bulunuyor.

Porsche 425 litrelik bir yükleme alanı olduğunu iddia ediyor. Ancak bu araba aile hatchback’i değil. Bununla birlikte, sürüş pozisyonu rahat ve koltukta bir sürü ayar var. Sürüş de uyumludur ve en büyük tekerleklerden kaçınırsanız, Cayman’ın makul bir uzun mesafe inceltme sunduğunu göreceksiniz.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here