McLaren, 2011’de Dünya`ya ilk 12C’lerin piyasaya sürmesinden bu yana kısa bir sürede uzun bir yol kat etti. Ve son dört yılda ürettiği tüm otomobiller arasında, bu yeni 675LT tartışmasız en etkileyici olanlarından biri. P1 kadar hızlı olmasa da, yavaşta değil. Ayrıca P1 fiyatının dörtte birine satıldı.

Şimdi tanıdık ama modifiye edilmiş 3,8 litrelik çift turbo V8’in gücü, 25bhp artarak 666bhp’ye yükseltildi. LT etiketi, doksanlı yılların sonlarında GT yarışları için geliştirilen F1 GTR uzun kuyruklarına saygı olarak “uzun kuyruk” anlamına gelir. Güçteki küçük ama önemli artışların yanı sıra daha geniş bir ön ve arka tekerlek izi, daha sert yaylar, 20 mm’lik bir düşüş yüksekliği ve süper yapışkan yeni Pirelli Trofeo lastikleriyle eşleşti ve gerçekten çok farklı bir hayvan haline geldi.  Elektronik şasi kurulumu için Normal’i seçtiğiniz sürece. Bu, Ferrari 488 GTB de dahil olmak üzere herhangi bir rakibinden daha fazla bu tür bir araba için hala büyük bir yetenek genişliği sunduğu anlamına geliyor.

Bununla birlikte, Sport’u seçtiğinizde daha sert süspansiyon ayarları, 675LT ‘i anında çok daha canlı hissettirir. Ve daha sonra, aktarma organı programı için Sport’u devreye alırsanız (şasi ve aktarma organlarının kendi ayrı ayarları vardır). Vites aralığı öncekinden daha hızlı ve çok daha fiziksel hale gelir. Egzoz sesi daha da gırtlaksı, gaz tepkisi daha keskin ve daha sert hale gelir. Ağır frenleme altında çok fazla kıvrılmaya izin vermeyen yeni Trofeo lastikleri sayesinde, hiç bitmeyen hızlanma ve daha iyi durdurma gücüyle aşırı beğeneceksiniz.

Hızlanma seviyesi, çeşitli sürüş programlarından hangisini seçmiş olursanız olun. Kamuya , halka açık yolda rahatsız edicidir. Rakamlar, 675LT ‘in 0-100 km / s’den 2,9 saniyede ve 0-124 mph’den (200 km / sa) sadece 7,9 saniyede çıkabileceğini söylüyor; Bu bahsettiğimiz arkadan çekişli bir araba, unutmayın. En yüksek hız 205mph, ki bu en önemli rakipleriyle rekabetten daha fazlası değil. McLaren, “gerçekten en yüksek hız konusunda endişelenmiyoruz” diyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here