mclaren artura hibrit

Hibrit Motorlu McLaren Artura 16 Şubat’ta Üzerindeki Örtüyü Kaldırıyor!

Hibrit otomobil modellerine gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor. Elektrik motoruyla desteklenen, içten yanmalı motora sahip bu modeller kullanıcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Britanyalı otomobil üreticisi McLaren, yeni hibrit motorlu spor otomobilini tanıtmaya hazırlanıyor. Üretici elektrik destekli spor otomobili ile piyasaya ”hızlı” bir giriş yapacak gibi görünüyor. Modelin ismi ise şimdiden belli oldu. McLaren Artura 16 Şubat’ta üzerindeki perdeden kurtulacak. Hibrit McLaren Artura ile ilgili detayları inceleyelim.

mclaren artura hibrit

McLaren Artura Canlı Yayın ile Tanıtılacak

McLaren’in hibrit modeli Avrupa’da ve Çin’de gerçekleştirilecek online etkinlikler ile tanıtılacak. 16 Şubat’ta Avrupa’da gerçekleştirilecek olan lansman, 17 Şubat günü Çin’de gerçekleşecek. Bugüne kadar çıkan casus fotoğraflar ve patent görüntüleri ile aynı olan Artura, ilk defa kamuflajsız yüzünü gösterecek. Lansman organizasyonu, marka tarafından kurulan özel bir web sitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Artura’nın Teknik Verileri!

McLaren’in yeni üyesi çift turbolu, V6 içten yanmalı motoru ile bir elektrik motorunu birleştiriyor. 4×2 çekiş sistemi ile gelecek olan model, arkadan çekişli olacak. Plug-in Hybrid teknolojisi ile gelmesi beklenen Artura’nın saf elektrik gücüyle 32 kilometrelik bir mesafe gitmesi planlanıyor. İçten yanmalı motor ile elektrikli motorun kombinasyonundan çıkan güç ise 600 beygir olacak. McLaren tarafından gelen açıklamalara göre yeni hibrit model Artura, “süper hafif mühendislik, aşırı güç, elektrifikasyon ve yarış odaklı çeviklik” sunmayı vaat ediyor.

İkinci el satılık otomobil ilanları

McLaren F1 GTR vs McLaren P1 GTR Aynı Pistte!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here