Skoda 2016’dan beri SUV pazarında kendine oldukça iyi bir yer açtı. Kompakt SUV sınıfında markayı temsil eden Karoq, şık, keyifli, konforlu bir otomobil. Çok lüks değil, çok farklı değil, müthiş stil sahibi hiç değil ama sınıfında en ekonomik, en uygun fiyatlı seçeneklerden biri. Peki, Skoda Karoq’un özellikleri neler?

Öncelikle tamamen LED farkların kullanıldığı aydınlatma grubu çok başarılı. Krom kaplı panjur ise geniş tutulmuş. Köşeli hatların ağır bastığı tasarımla birleşince otomobil, epeyce güçlü görünüyor.

Skoda Karoq Boyutları

Aracın toplam uzunluğu 4382mm. Genişliği 1841mm ve 1605mm yüksekliğe sahip. Bu boyutlar kompakt SUV bir araç için oldukça başarılı. Performans için en önemli konulardan biri otomobilin toplam ağırlığıdır. Karoq’un ağırlığı 1393kg.

Skoda Karoq Modelinin Hızlanma Verileri 

0-100km /s hızlanma verisi 8,6sn. şeklinde ölçülmüş. Maksimum hız değeri ise 203km/sn.

Zengin Donanım Seçenekleri

Skoda, Karoq modelinde elini oldukça güçlü kılmış. Tam da pazarın aradığı motor ve donanım kombinasyonlarını sunarak, orta sınıfta mükemmel bir optimizasyon sağlamış. Ekstara donanım özellikleri arasındaki ısıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı koltuklar ise kışı günü araba almaya kalkanların epey içini ısıtacak türden.

Skoda Karoq Motor Seçenekleri

Sıfır km Skoda modelleri içinde kendine özel bir yer edinen Karoq’u almayı düşünüyorsanız, epey keyifli motor seçenekleri var. 1.6 litrelik 115 HP’Lik dizel motor seçeneği en popüler versiyon. 3 silindirli, 1.0 litre 115 HP diğer bir seçenek. Gerektiğinde dört silindirden ikisini kapatabilen Karoq motoruna 1.5 litre 150HP’lik turbo benzinli seçeneği de eklenmiş.

Skoda Karoq Bagaj Hacmi Nasıl?

Orta segment SUV otomobil olarak dikkat çeken Skoda Karoq, sportif, keyifli, ekonomik ve mütevazi bir seçenek. Üstelik donanımda ya da motorda pek bi eksiği de yok. Peki, Karoq’un bagajı ne kadar diyorsanız; 521 litre. Koltuklar katlanınca da tam 1630 litrelik taşıma kapasitesi sunuyor.

2021 Model Karoq’un Fiyatı

Sıfır km Skoda Karoq’un fiyatı 345.000 TL’den başlıyor. Donanım ve diğer seçeneklere göre fiyat değişiyor.

2. El Skoda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here