Hibrit araçlar, içten yanmalı motor ve elektrik motorlarının kombinasyonunu kullanarak çevresel etkileri azaltırken yakıt verimliliğini artırmayı sağlıyor. Bu teknoloji, özellikle kısa mesafelerde veya düşük hızlarda elektrik motorunun verimliliğinden faydalanarak emisyonları düşürüyor. Ayrıca sıkça dur-kalk yapılan yoğun trafiklerde veya hız değişikliklerinde enerji geri kazanımı yaparak yakıt tüketimini optimize ediyor. Ancak sıfır araç fiyatlarına baktığımızda bu tür avantajlı modellerin yüksek fiyat aralığına sahip olduğunu görebiliyoruz. Hibrit araç satın almak isteyen okuyucularımız için en uygun fiyatlı alternatifleri bu yazıda bir araya getirmeye çalıştık. Dilerseniz Nisan 2024 seçeneklerine birlikte göz atalım.

Fiat Panda City & Fiat Panda Cross

En ulaşılabilir Hibrit çözümlerinden biri olan Panda, Fiat otomobilleri arasında ilk “hafif hibritli” motor çözümü olarak biliniyor. Ayrıca 1.0 FIREFLY 70HP HYBRID mild Hibrit motor ile birlikte yakıt tasarrufu ve düşük emisyon sağlıyor. Üstelik görüntüsü daha önceki Panda City ve Panda Cross modelleri ile neredeyse aynı. Panda, hem yakıt tasarrufu sağlaması hem de emisyon miktarlarını azaltıp çevreyi gözetmesiyle uygun fiyatlı Hibrit araçların başında geliyor.

uygun fiyatlı hibrit araç

Model Versiyon Nisan Fiyat
Fiat City Mild Hybrid 1.0 70 HP Cross 840.900 TL
Fiat Cross 4×2 Mild Hybrid 1.0 70 HP Urban 897.900 TL

 

En Uygun Fiyatlı Fiat Panda İlanları Burada!

Suzuki Swift Hybrid & Suzuki Vitara

Japon otomobillerin en dinamiği olan Suzuki, çarpışma önleyici frenleme fonksiyonu, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonu, uzun far desteği ve yalpalama uyarı fonksiyonu sayesinde güvenli Hibrit olarak göze çarpıyor. Bu nedenle de  en çok tercih edilen uygun fiyatlı Hibrit araçların başında yine Suzuki Swift Hibrit geliyor.

Suzuki Swift kırmızı glx

Model Versiyon Nisan Fiyat
Suzuki Swift Hybrid 1.2 MHEV CVT GL Techno (Tek Renk) 1.107.000 ₺
2024 Suzuki Vitara Hybrid 2024 1.4 MHEV 6AT GL Elegance (Tek Renk) 1.514.000 ₺

Uygun Fiyatlı Suzuki Vitara Modellerine Göz Atın! 

Honda Jazz e:HEV & Honda HR-V e:HEV

Honda’nın  küçük fakat pratik şehir otomobili olan Honda Jazz, 4 metre uzunluğundaki küçük Hatchback’i , dar ancak uzun gövdesi, nispeten uzun dingil mesafesi, alçak motor kaputu ve önceki modele göre daha sade tasarımı dikkat çekiyor. Ayrıca “verimli ve hızlı” tepki veren performansıyla zahmetsiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

uygun fiyatlı hibrit araç

Model Donanım Versiyon Nisan Fiyat
Honda Jazz e:HEV Advance 1.5L Hybrid 1.436.000 ₺
Honda HR-V e:HEV Elegance 1.5L e:HEV Hybrid 1.829.000 ₺

 

Temiz 2. El Honda HR-V İlanlarını İnceleyin!

Toyota Corolla Hybrid 

Hibrit araçların gelişmesinde büyük emeği olan Toyota, en sevilen modellerinden olan Toyota Corolla Hybrid’i üretti! Uygun fiyatlı hibrit araçlar arasındaki nadir Sedan araçlardan biri olan Corolla; Dream, Flame ve Passion olmak üzere üç ayrı donanım seviyesine ek olarak bir de X-Pack adında opsiyonel donanım paketi bulunuyor. Ayrıca Toyota Corolla Hybrid 100 km’de ortalama 5-5.3 litre civarı benzin tüketiyor.

toyota corolla mavi önden görünüm

Model Versiyon Nisan Fiyat
Toyota Corolla Hybrid 1.8 Hybrid Dream e-CVT 1.637.000 TL

 

Uygun Fiyatlı Toyota Corolla İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here