Dördüncü nesil Audi A8,  bazı etkileyici özelliklerine rağmen yine de ana rakibinin gerisinde kalıyor. Güzel bir şekilde yapılmış ve görkemli bir şekilde tamamlanmıştır, ancak S-Serisi yeni A8’den daha konforludur.

Tahmin edebileceğiniz gibi, standart benzinli ve dizel versiyonlar inanılmaz derecede sessizleştirilmiştir. Seyir sırasında neredeyse duyulamaz hale gelmiştir. 60 TFSI, zorlanmadan sollama sağlayan elektrik motorundan anlık tork sağlar. Aynı zamanda çok sessiz, çünkü motor tamamen sessiz ve bu, baştan sona mükemmel ses yalıtımı ile birlikte oluşmaktadır.

Bununla birlikte, güç aktarım mekanizmasının A8’in sekiz ileri otomatik şanzımanına entegrasyonu daha iyi olabilirdi. Motor gerektiğinde otomatik olarak çalışır (kontrolleri yalnızca EV moduna ayarlamadıysanız).

A8 devini durdurma görevi için frenler fazlasıyla yeterlidir. S-Serisi’nin gerisinde kaldığı tek alan sürüş kalitesidir, ancak sağlamlıkla birlikte gelişmiş gövde kontrolü de gelir.

Görünüşe sadık kalarak , Audi A8’in stiline evrimsel bir yaklaşım var. Görünüm ve dramdan ziyade yakışıklı ve abartısızdır. Arka tarafta, en azından arka ucu kapsayan OLED ışık bandı, teknoloji diğer modellere göre filtrelenene kadar amiral gemisini serinin geri kalanından ayırt etmeye yardımcı olacak.

A8 son teknolojiyle geldi

Bazıları için, A8’in çevresiyle uyum sağlama yeteneği olumlu olurken, diğerleri Mercedes S-Class ve Range Rover’ın daha ‘gösterişli’ doğasını tercih edebilir . Yine de, OLED teknolojisi, süslü ışık animasyonları ile bazı frenleme çekiciliği sunuyor.

Ancak her zamanki gibi, iç mekan, teknolojinin nihai üstünlük için lüksle mücadele ettiği A8’in en önemli püf noktalarından biri olmaya devam ediyor. A8’in kabini öncekinden daha minimalisttir. Yalnızca sakinlik ve rahatlama hissini artırmaya hizmet eder.

Altı farklı renk seçeneğiyle tamamlanabilen, elektrikle ayarlanabilen Valcona deri koltuklar, özellikle arkada seyahat edenler için uzun mesafelerde son derece rahattır.

Dantelli Audi’nin altın avuç içleri ve uzun aks mesafeli versiyonda bir ‘dinlenme koltuğu’ da dahil olmak üzere arka yolcu alanı için bir dizi seçenek sunacaklar. Sol arka koltukta dört ayar seçeneği ve ayak tabanlarınızı ısıtma ve masaj yapma özelliği bulunur.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here