Porsche CEO’su Oliver Blume 911 Hakkında Açıklama Yaptı

0
1065
Porsche CEO'su Oliver Blume 911 Hakkında Açıklama Yaptı

Porsche CEO’su Oliver Blume, 911 hakkında açıklama yaptı. Aslında Porsche 911, Alman otomobil devinin ürün yelpazesinin en değerli üyelerinden birisi. Bu nedenle markanın bu isme verdiği önem, piyasaya sürülen özel versiyonlarıyla da belli oluyor. Üstelik bu özel üretimler giderek artacak gibi görünüyor. Öyle ki 911 ailesi, tarihinin ilk elektrikli versiyonuna çok yakında kavuşacak.

Sevilen markanın CEO’su, yeni yılda Car Magazine ekibine 911 ile ilgili açıklama yaptı. Ayrıca markanın bu model ile ilgili planlarını duyurdu. Blume, 911 ailesine artık hibrit bir modelin geldiğini açıkladı. Ayrıca yeni modelin oldukça sportif bir tasarıma sahip olacağını da vurguladı. Ek olarak Blume, yeni modelin bir PHEV olmayacağının işaretlerini de verdi.

Porsche CEO’su Açıkladı: Hibrit 911 Nasıl Olacak?

Porsche CEO'su Oliver Blume 911 Hakkında Açıklama Yaptı

Henüz resmi olarak piyasaya sürülmediği için hibrit Porsche 911’in nasıl görüneceği şu an için belli değil. Çünkü şirket, aracın tasarımı hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Ancak Porsche CEO’su Oliver Blume hibrit versiyonun oldukça sportif olacağını belirtti. Ayrıca  geleneksel bir içten yanmalı motor ile bir elektrik motorunun bir kombinasyonu olacak, otomobilin iyi bir performansa ve yakıt ekonomisine sahip olacağını belirtti. Bu model kendi kendini şarj edebilen bir hibrit teknolojiye sahip olacağını ifade etti.

İşte Porsche’nin Elektrifikasyon Planları

Porsche CEO'su Oliver Blume 911 Hakkında Açıklama Yaptı

Porsche, önümüzdeki yıllarda ürün yelpazesini elektriklendirmeyi planladığını duyurdu. Şirket, 2025 yılına kadar ürettiği araçların yarısının elektrikli tahrik sistemine sahip olacağını belirtti. Ayrıca marka 2030 yılına kadar tüm ürün gamını tamamen elektrikli hale getirmeyi planlıyor. Bu, şirketin, Porsche’nin ilk tamamen elektrikli aracı olan Taycan ve 911 hibrit modeli de dahil olmak üzere elektrikli araçların geliştirilmesine büyük yatırım yaptığı anlamına geliyor. Şirket ayrıca müşterilerin elektrikli bir Porsche sahibi olmasını kolaylaştırmak için şarj altyapısını genişletmeyi planlıyor. Buna Porsche bayilerinde ve diğer yerlerde hızlı şarj istasyonları kurma planları da dahil.

İkinci El Porsche 911 Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here