Lexus, model yelpazesi ile her zaman büyük Alman premium markalarına karşı rakip olmuştur. Şimdi ise Mercedes SL ve BMW 8 Serisi gibi büyük alman devlerini LC ile karşısına alıyor.

Hibrit güçlü bir motor, sorunsuz çalışan CVT şanzıman ve mükemmel V8 sesi ile muhteşem bir kombin oluşturdu. Direksiyonu, bir Porsche 911 kadar hassas değildir. Ancak lexus mühendislerinin istediği şey de budur.

kırmızı lexus lc

Tüm Lexus modellerinde olduğu gibi, kalitesi olağanüstüdür. Ancak Remote Touch bilgi-eğlence kontrolü kullanılabilirlik açısından, rakiplerinin sistemlerinin çok gerisindedir.

Lexus LC’nin satışta iki versiyonu vardır: LC 500 ve LC 500h. Her ikisi de geleneksel bir önden motor, arkadan çekiş düzenine sahiptir. LC 500 5.0 litrelik V8 benzinli motorla birlikte gelir. LC 500h ise, elektrik motoru ve pil paketi ile birleştirilmiş 3,5 litrelik V6 benzinli motorla donatılmıştır. İç mekanda ise, LC’nin 2 + 2 oturma düzeni, geniş bir ön kabini ve arkada küçük koltukları var.

lexus lc

Sport Plus paketinin bir parçası olarak isteğe bağlı 21 inçlik jantlarda bile LC konforlu bir sürüş sunmaktadır. Sport Plus modelinin arkadan yönlendirme özelliği, uzun dingil mesafesine rağmen LC’nin çok rahat bir şekilde yön değiştirdiği anlamına geliyor.

Öngörülebilir ve sınırlı kaymalı bir diferansiyel ile birleştirildiğinde, LC’nin sürüşü güvenli hale gelir. LC’de altı sürüş modu bulunmaktadır: Comfort, Eco, Normal, Custom, Sport ve Sport +. Aslında bu kadarı gereksizdir. Çünkü bu ayarlar arasındaki fark o kadar da büyük değildir.

Lc Teknik özellikleri

Lexus LC 471bhp 5.0-litre V8 ve 354bhp 3.5-litre V6 hibrit olmak üzere iki seçenekte mevcuttur. Yine de, güç farkına rağmen, V6, V8’in 4.7 saniyelik süresine kıyasla 5.0 saniye alarak 0-100 km / saatten yalnızca 0.3 saniye daha yavaştır.

LC’nin içi Lexus LFA süper otomobilini andırıyor. Gösterge bölmesinin ortasında büyük kadran var. Ayrıca bazı araç ayarlarını ordan kontrol edebilirsiniz. Ayriyeten kaliteli işçilik kabinin tamamında belirgindir.

lexus iç mekan

Ne yazık ki, gösterge ve direksiyon simidi, iç mekanda bir karmaşa oluşturuyor. Örneğin, şeritten ayrılma uyarısını neden direksiyon simidine koyarsınız ki?

Ekstra özellikler

Mark Levinson ses sistemini (İsteğe bağlı olan) seçmezseniz onun yerine, kulaklarınıza ziyafet çekmeniz için ortalama bir Pioneer surround ses sistemi var.

4770 mm uzunluğunda ve 1920 mm genişliğe sahiptir. Ek olarak iki arka koltuğu, bagaj alanı olarak düşünmeniz daha mantıklıdır. Çünkü arka koltuk o kadar sıkışık ki, herhangi birini arka koltuklara oturtmak için mücadele edersiniz.

Öndekiler için ise işler yolunda. Sport Pack ve Sport + modellerinde Alcantara ve deri ile süslenmiş rahat koltukların yanı sıra iyi bir bacak, baş ve omuz alanı var, ancak kabinin etrafında çok büyük bir bölme alanı yoktur.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here