Lexus Yeni Modelleriyle Tokyo’daki Fuarda Sahnede

0
961
Lexus Yeni Modelleriyle Tokyo'daki Fuarda Sahnede

Lexus yeni modelleriyle Tokyo’daki fuarda sahnede. Tokyo Auto Salon 2023 fuarında birçok farklı otomobil üreticisi yeni ürünlerini sergiliyor. Japon üretici de farklı yaşam tarzlarına göre yepyeni konseptleriyle sahnede boy gösterdi. Elektrikli araçlara geçiş sürecinde birçok marka kendini yeniliyor. Lexus da bu süreçte kullanıcılarına daha etkileyici sürüş deneyimleri sunmak için çalışıyor. Son olarak yeni teknolojilerini Tokyo Auto Salon 2023’te görücüye çıkardı.

Otomobil üreticisi fuarda ilk kez RZ Sport konseptini ortaya çıkardı. Tamamen elektrikli Lexus RZ üzerinde yapılan birkaç konsept araç dikkat çekti. Bu araçlar önde ve arkada yer alan 150 kW motorlarıyla oldukça güçlü bir sürüş performansı vaat ediyor. RZ Sport konsepti oldukça büyük jantları ve koltuklarıyla gücü temsil ediyor. Üstelik yapım aşamasında yarış pilotu Masahiro Sasaki de yer almış durumda.

Lexus Yeni Modelleri Doğa Tutkunları için Birebir

Lexus Yeni Modelleriyle Tokyo'daki Fuarda Sahnede

Marka yeni otomobilleriyle doğa ile iç içe olma fırsatı da veriyor. Lexus RX Outdoor konsepti, ROV Konsept 2 ve GX Outdoor konsepti doğa tutkunları için birebir. Sevilen yeni modeli Lexus RX 450h+ üzerine yapılan RX Outdoor konsepti, birçok farklı özelliğe sahip. Özellikle  ‘outdoor’ aktiviteler için konforlu ekipmanları aracı diğerlerinden ayırıyor. Ayrıca Lexus’un buggy konsepti de artık daha güncel. Yeni ROV Konsept 2, hidrojenli bir motora sahip. Bu küçük araç da zorlu yolları eğlenceli bir şekilde aşacak.

Sıfır KM Lexus Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here