“En İyi Hibrit Otomobil Ödülü” Sahibini Buldu

3
2580

“En İyi Hibrit Otomobil Ödülü” Sahibini Buldu

Premium otomobil üreticisi Lexus’un NX 300h SUV modeli, “En İyi Hibrit Otomobil Ödülü’nü” almaya hak kazandı.

181 otomobil tutkunlarının oylamasıyla üreticisi Lexus’un kendi kendini şarj eden hibrit motorlu NX 300h SUV modeli, “En İyi Hibrit Otomobil Ödülü’nü” almaya hak kazandı.

Sahibinden en yeni ikinci el SUV ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Lexus Markasının Kazandığı Diğer Ödüller

Lexus, En İyi Hibrit Otomobil Ödülü dışında başka ödüllerde kazanmıştı. Markanın daha önce almış olduğu ödüller şöyle sıralayabiliriz;

  • Dünyanın En Sorunsuz Otomobil Markası
  • İkinci Elde En İyi Marka, En İyi Üretici
  • En Güvenilir Lüks Model

Sahibinden en yeni ikinci el elektrikli araç ilanlarına bakmadan geçmeyin

1Türkiye Segmentini Seçti

Türkiye, ilk 6 ayının D SUV segmentini seçti. Skoda’nın KODIAQ modeli Türkiye’de D SUV segmentinin lideri oldu. 2019 yılının D SUV segmentinin lideri Skoda’nın KODIAQ modeli olmuştu. Tüketiciler 2019 ve 2020 yılında da KODIAQ tercih etmiş. Skoda liderliği kimseye kaptırmıyor.

Skoda’nın KODIAQ modeli, hem tasarım hem de donanım anlamında kullanıcıları tatmin ediyor. Bunların yanı sıra 7 kişilik geniş hacimli yapısıyla kalabalık aileler tarafında tercih ediliyor. Özellikle pandeminden dolayı ailesinin sağlığı düşünen kullanıcılara geniş hacimli araçları tercih ediyor.

2020 yılının Ocak ve Haziran ayları arasında Türkiye’de 1.109 adetlik Skoda’nın KODIAQ modeli satıldı.

Sahibinden en yeni ikinci el Skoda ilanlarına bakmadan geçmeyin!

2Lamborghini Sion Roadster Kısıtlı Sayıda Üretilecek

Lamborghini, Sion Roadster modeli tanıtıldı. Merakla beklenilen üstü açık özel modelden sadece 19 adet üretilecek. 19 modelin tamamı satılmış.

Sion Roadster Modelin Teknik Özellikleri

  • Motor hacmi,5 litrelik V12 motordan güç alıyor.
  • 48 volktluk yarı hibrit bir sistem eklenmiş.
  • Beygir gücü, 820
  • Aracın azami hızı 350 kms işle sınırlandırılmış.

Oyak Renault, “Türkiye’de Yılın Otomobili” Ödülüne Kavuştu

arabam.com’dan araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

3 YORUMLAR

  1. Hiç bir ayrıntı ve Net bir bilgisi olmayan aracı nasıl oluyor da bu kadar övüyor ve yüceltiyor bu insanlar hayret ediyorum. Sanırsın bu araçları daha önce tecrübe etmiş ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. tarın bu araçları alıp trafiğe çıktıklarını düşünüyorum en ufak bir arıza gösterdiğinde araca müdahale edecek usta bulamayacaklar. Diyelim kazaya karıştıklarında kesin trafik kilitlenir. Kışı yazı ayrı tecrübelerle testleri yapılmalı. Elektrikli Aracın Ağır Kış ve Sıcak iklim koşullarında olumlu olumsuz etkileri belirlenmeli. Yani kısaca; bir süreç olmalı…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here