2024 Lamborghini Urus Hybrid görüntülendi. İtalyan üreticinin SUV modeli olan Urus için plug-in-Hybrid iddiaları ortaya atılmıştı. Böylece modelin şarj edilebilir hibrit versiyonun da piyasaya çıkabileceği söylenmekteydi. Buna göre yeni yakalanan fotoğraflarla bu iddia daha da desteklenebilir. Daha önce de görüntülenen model ile şimdi ki model arasında bazı farklılıklar mevcut durumda. Ayrıca yeni fotoğraflarda kamuflajında biraz azaltıldığını söylemek mümkün. Bu sayede araca çok daha net bir şekilde bakabiliyoruz. Değişiklikler ince görünüyor, ancak en azından makyajlı modelin kaportasını taşıdığını biliyoruz. Bu da ön ve arka uçlarda bazı ince ayarlar bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Konu ile ilgili diğer tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

2024 Lamborghini Urus, Hybrid Olması için Biraz Uzatıldı

Evet doğru duydunuz. Ekim ayında görüntülenen Urus ile şimdi görüntülenen Urus arasındaki en büyük farklılık olabilir. Zaten bu, 2024 Lamborghini Urus modelinin Hybrid olacağı iddiasının da en büyük kanıtlarında birisi durumda. Fotoğraflara göre Lamborghini’nin hibrit sisteme gereken ekstra alanı açmak için ön ucu çok az uzattığını söyleyebiliriz. Böylece prototipin daha uzun bir tampona ve daha uzun bir kaputa sahip olduğu görülmekte. 2024 Urus modelinin Hybrid olacağı iddiasının en büyük kanıtı ise elektrikli şarj cihazı için ana kapağın karşısındaki ikincil yakıt kapısı. Bu da durumu bize açıkça göstermekte. Görüntülerde modelin içi ise tamamen kaplanmış durumda. Bu sebepten çok fazla yorum yapılamıyor. Fakat hibrit olmayan Urus S modelinden çok fazla sapmasını beklemiyoruz.

 4.0 Çift Turbo V8 ve Elektrikli Motor Harmanlanacak

Şimdi ise modelin en çok merak edilen yerlerinden birisi olan kaput altına bakalım. İlk olarak 2024 Lamborghini Urus Hybrid modelinin, Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid ile aynı güç aktarma organını kullanacağını söyleyebiliriz. Yani 4.0L çift turbo V8, bir elektrik motoruyla birleştirilecek. Bununla birlikte önemli bir fark ise Urus’un 808 bg‘ye (820 PS / 603 kW) kadar maksimum çıkışı gösteren raporları. Yani 2024 Lamborghini Urus hybrid modelinin önemli ölçüde daha fazla güç üretmesi beklenmekte. yükseltme olmadan Porsche’nin tam güç aktarma organını kullansalar bile, yine de 670 hp (680 PS / 500 kW) üretecekti. Kaldı ki bu, şimdiden Urus Performante’den bile 13 hp (13 PS / 10 kW) daha fazla. Son olarak ise model için henüz resmi bir çıkış tarihi onaylanmadı. Fakat bu yıl içinde 2024 modeli olarak gelmesi bekleniyor.

Satılık Tüm Lamborghini Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here