Eşsiz Bir Boğa: Lamborghini Aventador SC20

İtalya’nın ”hızlı” markası Lamborghini, ürettiği süperspor otomobillerle her dönem göz önünde oldu. Lamborghini tarafından üretilen modeller genellikle, sadece otomobil tutkunları için değil, herkes için dikkat çekici olmuştur. Performans ve tasarım konusunda son derece başarılı olan İtalyan marka, yeni duyurduğu modeli ile tüm gözleri üzerine çekti. Lamborghini Aventador SC20 tavansız ve eşsiz tasarımı ile tanıtıldı.

lamborghini aventador sc20

Tavanı Olmayan Otomobil!

Lamborghini tarafından Aventador üzerinde çalışılarak ortaya çıkartılan SC20 versiyonu önce tasarım sonra ise performans noktalarında ilginç gözüküyor. Cabrio otomobillerde açılır-kapanır tavan görmeye alışkınız fakat Aventador SC20’de böyle bir durum söz konusu değil. Başarılı bir mühendislikle üretilen otomobil, kaput tasarımı sayesinde havanın kontrolünü oldukça iyi bir şekilde sağlıyor. Bu görüntüsüyle Aventador SC20’nin, Formula 1 araçlarını andırdığını söyleyebiliriz. Genel olarak dış tasarımına baktığımızda ise beyaz, mavi ve siyah renklerin kombinasyonunu görüyoruz. SC20, tasarımıyla bir hayli agresif ve yırtıcı gözüküyor. İç tasarımda ise alcantara koltuk döşemeleri ve mavi detayları ile dikkat çekiyor.

lamborghini aventador sc20

Aventador SC20 Çok Güçlü!

6.5 litrelik atmosferik V12 motoru üzerinde taşıyan SC20, 770 beygir güç ve 720 Nm tork değerlerine sahip olacak. Atmosferik motor severlerin hoşuna gidebilecek olan bu kombinasyon ile Aventador SC20, Lamborghini’nin en güçlü modellerinden biri olmaya aday gözüküyor.

lamborghini aventador sc20

Lamborghini Aventador SC20 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

SC20 versiyonun ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili marka tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Söylenene göre Lamborghini, bu modelden sadece 1 adet üretebilir. Trafiğe çıkış izninin de mevcut olduğu bu otomobil, eşsiz tasarımı ile sahibini çok uzun süre beklemeyecek gibi gözüküyor.

İkinci el satılık Lamborghini modelleri

Lamborghini Diablo Hakkında Bilinmeyenler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here