Makyajlı Audi Q7 modeli test aşamasındayken kameralara yakalandı. Alman otomobil üreticisi Audi, Q7 modelini ikinci kez yeniliyor. Aslında bu durum çok alışık olduğumuz bir şey değil. Fakat şirket Q7 modeli için ikinci kez makyaj çalışması yapıyor. Model, yarı kamuflajlı haliyle Almanya’da test edilirken görüntülendi. Buna göre makyajlanan SUV’yi yakında inceleme fırsatı buluyoruz. Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var ki Audi, 2026 yılından itibaren sadece elektrikli model üretimi yapacağını açıkladı. Bu da demek oluyor ki Q7 modelinin 2. nesil içten yanmalı halini göremeyeceğiz. Modelin son içten yanmalı versiyonu ise bu makyajlanan versiyonu olacak. Şimdi gelin türünün sonuncusu olacak olan modeli daha yakından inceleyelim.

Makyajlı Audi Q7 Birçok Yenilikle Geliyor

Makyajlı Audi Q7 modeli Almanya’da test edilirken kameralara yakalandı. Bu görüntülere bakarak model ile ilgili olarak bazı ipuçlarını elde edebiliriz. Hadi başlayalım. İlk olarak modelin ön ızgarasının yeni olduğunu fark ediyoruz. Bu yeni ızgara geniş yatay panelleri ile oldukça hoş gözüküyor. Modelin yeni farlarının ve arka lambalarının ise kamuflajla kapatılmış olduğunu görüyoruz. Ayrıca modelin yeni tamponu da kamuflajla kapatılan noktalar kafilesine dahil edilmiş. Açıkçası hem yeni far ve lambaları hem de yeni tamponu görmek oldukça heyecan verici olabilirdi. Fakat görsellerde bu noktalar hakkında net bir görüntü alamıyoruz maalesef. Ama belki de tanıtımdan önce bu noktaları da görebileceğimiz yeni görseller gelir ve bizler de her detaya hakim olabiliriz.

Aracın iç kısmı ile ilgili de konuşmak isterdik. Fakat Audi, iç mekan gizleme konusunda oldukça ustalaşmış durumda. Bu sebepten bu görüntülerde de maalesef iç mekan ile ilgili bir ipucu alamıyoruz. Son olarak ise yeni makyajlı Audi Q7 modelinin 2023 yılının sonlarında veya gelecek yılın başlarında piyasaya çıkması bekleniyor. Peki sizce Audi, ikinci kez makyajladığı Q7 modelinde başka ne gibi değişiklikler yapabilir?

Satılık Tüm Audi Q7 Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here