Lamborghini Huracan Tecnica Tüm İhtişamıyla Sahnede

0
2998
Lamborghini Huracan Tecnica, yeşil renk, önden görünüm

Lamborghini Huracan Tecnica İtalyan süper spor otomobil markasının yeni gözdesi.  Bu yeni model Huracan Evo RWD ve Huracan STO modellerinnden izler taşıyor. Ancak bu ikisine göre daha agresif ve teknolojik bir yapısı var. Üstelik, bu yeni spor otomobil sınırlı üretim olmayacak ve üretimine bir süre aralıksız devam edilecek. İtalyan otomobil üreticisi, bu modelim trafikte de kullanılır olması için ara devre bir güç seviyesine sahip olduğunu söyledi.

Lamborghini Huracan Tecnica ile Agresif Ama Güçlü Performans

Lamborghini Huracan Tecnica, yeşil renk, yandan görünüm

Bu yeni model gücünü 5,2 litrelik doğal emişli V10 motordan alıyor. Bu sayede 640 beygir gücü ile performans gösteriyor. Ayrıca bu süper spor araba 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımana sahip. İtalyan marka, Huracán Tecnica’nın 0’dan 100 km/saat hıza 3,2 saniyede çıkmasını bekliyor. Üstelik bunu 325 km/saat azami hız ile yapmasını istiyor. Tecnica, her ne kadar önceki modellerden izler taşısa da onlardan çok daha agresif. Bunun için de devre modeli ona yardımcı oluyor.

Daha Geniş, Daha Ağır, Daha Büyük

Lamborghini Huracan Tecnica, yeşil renk, yandan görünüm

1.379 kg ağırlığında olan Huracan Tecnica 2022’nin arkası, diğer modellere kıyasla 6 cm daha uzun. Bu nedenle bu model, 4.57 m uzunluğunda. Şimdiye kadarki emsallerinde hem daha geniş hem de daha büyük olması performansına da yansıyor. Buna ek olarak, çekiş kontrolü, tork dağılımı ve yönlü arka aks kontrollerini sağlayan LDVI sistemini içeriyor. Böylece otomobilin farklı dinamiklerinin kontrolünü uyumlu bir sistem ile desteklemiş oluyor. Üstelik, caddeye de çıkması planlanıyor. Bu nedenle, bir sistem olan klasik Strada sürüş moduna sahip. Ama tabiki pist için ANIMA sistemi sürüş modunu da içeriyor. Ayrıca, yoğun kullanıldığı zamanlarda ışığın dağılmasını sağlayan özel tasarım bir fren sistemi var.

Yeni Nesil İç Mekanıyla Lamborghini Huracan Tecnica

Lamborghini Huracan Tecnica, iç mekan

İtalyan modelin iç mekanı yeni teknolojilerle kaplı. Merkezdeki ekran sadece multimedya sistemini içermiyor. Aynı zamanda Apple CarPlay, Android Auto ve Amazon Alexa ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Ayrıca yüksekliği ayarlanabilen koltukları bulunuyor. Aracın iç mekanı teknolojik olduğu kadar da sade. Bunun amacı sürücüye daha fazla netlik sağlamak ve olabildiğince sürüşe odaklanmasını sağlamak.

Lamborghini Huracan Tecnica, yeil renk, arkadan görünüm

Lamborghini Tecnica Huracan iki altıgen egzoz çıkışı ile rakiplerinden ayrılıyor. Ayrıca şu ana kadar benzerlerinde kullanılmamış “hava perdesi” ile ayrı bir hava kazanıyor. Ayrıca Damiso tasarımlı 20 inç çapındaki jantlar, Bridgestone Potenza Sport lastikleri ile birleşiyor. Böylece ultra hız için önünde engel kalmamış oluyor.

İkinci El Lamborghini Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here