Renault Oroch 2023: Yeni Turbo Motorlu Pikap

0
2955
Renault Oroch 2023, gri renk, önden görünüm

Renault Oroch 2023 gösterime çıktı. Stilindeki yenilikçi dokunuşlara ek olarak güçlü turbo motoruyla dikkatleri üzerine çekti. Ooroch, uygun fiyatlı bir pikap olarak geniş kitlelere hitap eden bir araç. İlk olarak 2015 yılında tanıtılan Renault Oroch’un ilk versiyonu, aslında hiçbir zaman kökten değişmedi. Genellikle motoru daha güçlü hale geldi. Bu güçlü pikap şimdiden pazarda yerini sağlam kıldı.

Renault Oroch 2023 Hangi Değişikliklere Sahip?

Oroch genel olarak çok değişmiyor. Ancak bu yeni teknolojilerle bulunmadığı anlamına gelmiyor. Genel olarak yapısal bir değişiklik içermiyor. Ama yeni bir ön tampon ve yeni yan apliklere sahip. Yenilenen sis lambaları da her türlü hava durumuna uygun olduğunu belli ediyor. Ayrıca ön tarafta yeni bir ızgara da yer alıyor. Üstelik arka lambaların vurgusuyla Oroch yazısı ön plana çıkmış oluyor. Yeni yapısal hatları sayesinde yol tutuşu kolaylaştı. Ayrıca yeni çatı sistemleri 80 kg’a kadar ağırlığı taşıyabilecek nitelikte. 

Renault Oroch 2023, arkadan görünüm, gri renk

Renault Oroch 2023 dış tasarımı genel olarak çok değişmiyor. Ama iç mekan daha fazla yenilik barındırıyor. Teknolojik yeniliklerin eklenmesiyle üst düzey bir merkezi ekranı var. Bu ekrandan klima ve multimedya yönetiliyor. Ayrıca gösterge paneli de gelişmiş bir hal almış durumda. Kapı kaplamaları, kapı kolları ve kumaşları önceki hallerine benzese de yenilenmiş. Ayrıca direksiyon simidi de marka kimliğini yansıtacak şekilde. Yani yeterince büyük ve havalı. 

Yeni Güçlü Turbo Motorlu Pikap

Renault Oroch 2023, gri renk, önden görünüm

270 Nm torka sahip doğal emişli turbo motora sahip olan bu model güç konusunda iddialı. Bunun için de yeni bir manuel 6 vitesli şanzımanı kullanıyor. Bu pikap güçlü motorla genel anlamda rahat bir sürüş deneyimi sağlar. Dört tekerleğinin hepsinde bağımsız süspansiyon yer alıyor. Bu sayede sürüş kolaylığı artmış oluyor. Ancak elektro-hidrolik direksiyonu manevra yapmak için oldukça ağır. Yani direksiyon ne kadar havalı görünse de kullanışlı değil. Ancak düşük devirlerde bile oldukça güçlü olan motor araca çeviklik sağlıyor. Böylelikle hız genel anlamda rahatlıkla korunuyor. Üstelik motor ve şanzıman ilişkisi de oldukça iyi. Bu özellikleriyle pikap pazarında mücadele edecek. Renault Oroch 2023, kendisini geliştirmeye devam edecek gibi görünüyor.

İkinci El SUV, Pikap Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here