BMW X7 2022, Yepyeni Tasarımıyla Geldi

0
2680
BMW X7 2022, gri renk, önden görünüm

Spor aktivite araçları pazarında lüksün simgelerinden biri olan BMW X7 2022 modeli sade tasarımıyla geldi. Her ne kadar tasarımı sade olsa da gösterişinden hiçbir şey kaybetmemeyi başarıyor. X7 atletik tarzıyla da  ne kadar çevik olduğunu kanıtlıyor. Aynı zamanda, son derece ferah bir iç tasarıma da sahip olan X7, daha ilk bakışta konforlu sürüşü hissettiriyor. Ayrıca bu zaman kadarki en geniş BMW modeli olma özelliğini de taşıyor. ABD’de üretilen yeni X7, bu 2022 ağustos ayı itibariyle tüm dünyada satışa sunulacak.

Etkileyici Dış Tasarımıyla BMW X7 2022

BMW X7 2022, yandan görünüm, gri renk

BMW X Serisi’nin tamamen yenilenmiş bir hali olan X7’nin dış tasarımı oldukça şık. Ön kısmındaki LED ışıklar ve gündüz ışıkları modele hem sportif hem de şık bir hava katıyor. Ayrıca Matrix teknolojisi ile çalışan farları da gece aydınlatmasına yeni bir bakış açısı getiriyor. Aracın arka kısmı da yeni bir tasarıma sahip. Bu nedenle arka lambalar, bagajla entegre bir şekilde fütüristik tarzı yansıtıyorlar. Ek olarak aracın yanlarındaki 20 inç büyüklüğündeki jantları da lüks görünümünü besliyor.

Üst Düzey Konfor Vaat Eden İç Mekan

BMW X7 2022, iç mekan

BMW X7 2022, Alman otomobil üreticisine yakışacak tüm lüks özelliklere sahip. Merino deri kaplamalı koltukları, ahşap orta konsol ile bütünleşiyor. Ayrıca direksiyon simidi ve düğmelerin gri rengine kadar her şeyi arı bir uyum içerisinde. Böylece, en iyi müşteri deneyimi için oldukça ferah bir tasarım olduğu bir kez daha anlaşılıyor. Ancak tüm bunların hepsinden daha dikkat çekici bir özelliği var. Oda kavisli ekran BMW Live Cockpit Professional. Bu ekran hem Apple Carplay ile hem de Android Auto ile uyumlu. Böylelikle de bir gösterge paneli olanın çok ötesinde bir eğlence sistemi görevini üstleniyor.

BMW X7 2022, 6 silindirli TwinPower Turbo motora sahip. Bu turbo motor 380 beygir gücünde. Üstelik tüketimin tasarruflu olması için hafif Hibrit sisteme de sahip. Bu nedenle motorunda belli iyileştirmeler yapıldı. Ayrıca istek doğrultusunda yeni X7 tamamen dizel olarak ayarlanabilir.

BMW X7 2022, gri renk, arkadan görünüm

Son olarak, BMW X7 2022 gelişmiş sürücü destek sistemlerine sahip. Hız asistanlığı, şerit asistanlığının yanı sıra park asistanına da sahip. Öyle ki BMW X7 2022 tamamen kendi kendine park edebiliyor. Ayrıca araçta hızlanmaya veya fren yapmaya gerek yok. Her anlamda asistanlık yapmaya hazır. Çünkü üst düzey teknolojilerle döşeli bu araçta her şey kameralardan takip ediliyor.  Her anlamda asistanlık yapmaya hazır.

BMW X6 Modelleri

Sıfır KM BMW Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here