BMW 1 Serisi önden (ve dört) çekişe geçiş yapmış olabilir, ancak bu değişiklik çekiciliğini azaltmadı. 1 Serisi ayrıca yüksek kaliteli kabinin içinde artık daha fazla alana sahiptir. Bir Volkswagen Golf hala daha ucuz ve daha pratiktir. BMW 1 Serisi, üçüncü neslindeki amacı 1 Serisi’nin başarısını devam ettirmektir. Önceki makyajlamalarda geleneksel bir BMW arkadan çekiş düzeni kullanıyordu, ancak bu daha az yer kaplayan önden çekişli bir yürüyen oluşturularak terk edildi.

1 Serisi motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

Aralarından seçim yapabileceğiniz iki benzinli motor ve üç dizel motor vardır ve bunların çoğu standart olarak altı ileri manuel şanzıman veya isteğe bağlı olarak sekiz ileri otomatik şanzıman ile sunulur.

118i, 138bhp turboşarjlı benzinli motorla güçlendirilmiş seriyi başlatıyor. Şanzıman seçiminden bağımsız olarak 0-100 km / s 8,5 saniye sürüyor. Şimdilik, bu serideki tek performanslı olmayan benzin seçeneğedir.

116d, sunulan en ucuz, en az güçlü ve en verimli dizel motordur. 1.5 litrelik üç silindirli motorundan 114 hp güç üretiyor ve 0-62mph manuel şanzıman ile 10.3 saniye veya otomatik ile 10.1 saniye sürüyor. 118d’ye kadar olan adım, kullanışlı bir 138bhp ile 2.0 litrelik dört pota getiriyor; 0-100 km / s manuelde 8.5 saniye veya otomatikte 8.4 saniye sürer.

1 Serisi , iç hacmi güncel platformu kullanarak, sıfırdan yeniden tasarlandı. Önden çekiş ve enine monte edilmiş motorlara geçiş, iç kısımda yolcular ve bagajları için daha fazla alan olduğu anlamına gelir.

Yeni düzen ayrıca en son otomobil için yeni bir görünüm de dikte etti; daha kısa bir kaput ve ön tekerlekler ile kapılar arasında daha az boşluk var. BMW’nin ticari markası böbrek ızgaraları burunda gururla otururken, tüm tasarım otomobilin çömelmiş ve amaca uygun görünmesini sağlamak için tasarlandı.

1 Serisi, uyum ve tasarım açısından yakından takip eden bir iç mekandan yararlandığı iç mekanda devam ediyor . Muhtemelen Mercedes’in iç mekanı kadar heyecan verici değil, ancak genel kalitesi fena değil ve tüm bu durum 1 Serisi’ni birinci sınıf bir ürün gibi hissetmesine yardımcı oluyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here