Göz Alıcı Tasarımıyla Yeni Ford Puma Şimdi Türkiye’de

1
12837

Göz Alıcı Tasarımıyla Yeni Ford Puma Şimdi Türkiye’de

SUV araçlara talebin artmasıyla birlikte otomotiv sektör liderlerinde Ford talepleri karşılamak için Yeni Ford Puma modelini piyasaya çıkarttı. Göz alıcı tasarımıyla Yeni Ford Puma şimdi Türkiye’de.

Sahibinden en yeni ikinci el SUV ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Dikkat çekici iç ve dış tasarımıyla Yeni Ford Puma, kullanıcılarına güvenli ve konforlu bir yolculuk yaşatmayı hedefliyor. Ayrıca geniş bagaj hacmi sayesinde sevdiklerinizle mutlu bir tatile çıkmak artık çok daha rahat olacak.

Yeni Ford Puma

Yeni Ford Puma Çevre Dostu

Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk’ün konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle, “Ford olarak, SUV ve SUV esintili crossover modellerimizi farklı müşteri gruplarının taleplerine uygun olarak çeşitlendiriyor ve farklılaştırıyoruz. Geçtiğimiz ay pazara sunduğumuz SUV’deki amiral gemimiz Yeni Ford Kuga ciddi talep görüyor. Merakla beklenen crossover modelimiz Yeni Puma da Ford SUV dünyasındaki yerini aldı. Yeni Ford Puma dikkatleri üzerine çeken tasarımının yanı sıra kullanıcılara geleceği bugünden yaşatacak güvenlik, konfor ve sürüş teknolojileri sunarak otomobil kullanımını ve hayatı kolaylaştırıyor. Özellikle B segmenti araçların en önemli handikaplarından olan bagaj alanı, sınıfının en büyük bagaj hacmini sağlayan Yeni Ford Puma ile bir sorun olmaktan çıkıyor. Ayrıca, 5 farklı sürüş modu, benzinli motora eşlik eden 7 ileri otomatik şanzıman, kişiselleştirme olanağı sunan 12,3 inçlik dijital gösterge ekranı, gelişmiş 8″ dokunmatik ekran ile SYNC Araç içi Bilgi Eğlence Sistemi ve kablosuz şarj ünitesi gibi özellikler sayesinde sürücülere zahmetsiz ve bağlantılı bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Yeni Ford Puma, Türkiye’de ilk defa bir otomobilde sunduğumuz yenilikçi Ecoboost hibrit teknolojisi ile de verimli ve çevreci sürüş vaat ediyor. Ford SUV dünyasında yerini alan Yeni Puma’yı müşterilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Sahibinden en yeni ikinci el Ford ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Yeni Ford Puma

Türkiye’de ‘Style’ ve ‘ST-Line’ donanımlarıyla kullanıcıyla buluşan Yeni Ford Puma, 192.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

arabam.com’dan araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here