Yeni Ford Puma Almak İçin 5 Sebep

0
1286
Yeni Ford Puma

Yeni Ford Puma sportif tasarımı ve kompakt gövde yapısıyla SUV deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Oldukça zarif ve modern bir görünüme sahip olan Yeni Ford Puma yeni nesil verimli motor teknolojisiyle oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Ford Puma almanız için 5 sebebi listeledik. 

Kompakt ve Sportif SUV Deneyimi 

Yeni Ford Puma oldukça sportif tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kompakt boyutları sayesinde oldukça seri ve pratik bir araç olan Yeni Puma konforu deneyiminizi üst seviyeye çıkarıyor. Klasik çizgilere sahip SUV modellerinin aksine çok daha cesur çizgilere ve keskin hatlara sahip olan Yeni Puma oldukça modern ve yenilikçi görünüyor. 

Yeni Ford Puma

Verimli Motor, Yüksek Performans 

Yeni Ford Puma hibrit teknolojisiyle çok daha verimli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek performansın ve ekonomik tüketim değerlerinin bir arada sunulduğu Yeni Puma keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

Hibrit teknolojiye sahip 1.0L EcoBoost motor 155 PS güç ve 240 NM tork üretiyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip olan Ford Puma 0-100 km hızlanmasını 9 saniyede tamamlarken maksimum 205 kilometre hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 5,1 ve şehir dışı kullanımda 3,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Yeni Puma karışık kullanımda ortalama 4,4 litre yakıt tüketiyor. 

Yeni Ford Puma

Konfor 

Yeni Ford Puma oldukça rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşamanız için gerekli bütün donanımlara sahip. Şık ve modern bir iç yaşam alanına sahip olan Yeni Puma sürüş keyfinizi ve rahatlığınızı üst seviyeye çıkarıyor. 

Dört yönlü ayarlanabilir sportif koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Bel ve sırt desteği bulunan koltuklar uzun yolculuklarda bile keyif almanızı sağlıyor.Ön koltuklarda ve direksiyonda sunulan ısıtma özelliği soğuk havalarda sürücünün rahat bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlıyor. 

12,3 inç dijital gösterge ekranı ve 8 inç dokunmatik multimedya ekranı akıcı arayüzü ve görüntü kalitesiyle oldukça keyifli bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Sade bir arayüze sahip olan bu ekranlar oldukça kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. 

Led farlar yüksek aydınlatma kapasitesiyle gece sürüşlerini güvenli hale getirip sürücünün rahat etmesini sağlıyor. Yeni nesil led ön ve arka farlar Yeni Ford Puma’nın çok daha sportif ve modern görünmesini sağlıyor. Direksiyon 30 dereceden fazla döndürüldüğünde viraj içini aydınlatan led ön farlar virajlı yollarda güvenle hareket etmenizi sağlıyor. 

Yeni Nesil Teknolojiler 

Yeni Puma’da kullanılan teknolojiler benzersiz bir sürüş ve konfor deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Sürüş destek asistanları ve güvenlik sistemleri Yeni Puma’yı oldukça güvenli hale getiriyor. 

Adaptif Hız Kontrol Sistemi, seyir hızınızı önünüzdeki araca göre ayarlar. Sadece istediğiniz hızı ve önünüzdeki araçla aranızda bırakmak istediğiniz mesafeyi girin, trafik koşulları istediğiniz seyir hızında seyahat etmenize imkan veriyorsa Adaptif Hız Kontrol Sistemi belirlediğiniz mesafeyi otomatik olarak korusun.

Acil Durum Manevra Destek Sistemi, duran veya yavaş giden araçların etrafından dolaşmanıza yardımcı olarak çarpışmaları önler ya da etkisinin azaltılmasına yardımcı olur. Radar ve bir kamera içeren sistem, önünüzdeki yavaş giden ve duran araçları algılar ve direksiyon yardımı sağlayarak çarpışma riski yaratan araçtan kaçınmanıza yardımcı olur. Bu teknoloji, çarpışmayı önlemek için yeterli fren mesafesinin bulunmadığı ve kaçınmak için aksiyon alamadığınız durumlarda devreye girer.

Kör Nokta Uyarı Sistemi, RADAR sensörleri yardımıyla kör noktanıza girerek görüş alanınızdan çıkabilecek araçları algılar. Sensörler Puma’nızın her iki tarafında da bulunur ve yan aynada net bir şekilde görülen turuncu bir ışıkla sizi uyarır.

Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi’nin bir parçasıdır. Çapraz Trafik Uyarısı, bir park yerinden geri geri çıkarken ve gelen trafiği sınırlı olarak görürken, gelen araçları tespit ederek sizi uyarır.Bu teknoloji ayrıca gelen trafiğin yönüne bağlı olarak sol ya da sağ yan aynada bir ışık yakarak sizi uyarır.

Fiyat 

Yeni Ford Puma 302.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Hibrit versiyonuna sahip olmak için 398.000 TL ödemeniz gerekiyor.  Yeni Puma bu özelliklere sahip bir sportif bir SUV için rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatıyla öne çıkıyor. 

Yeni Ford Puma İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here