Araç Tavan Çadırları: Tatile Çıkmak İçin Otel Aramaya Son!

3
4588
Araç tavan çadırları

Araç tavan çadırları sayesinde tatile ve kampa çıkmak artık çok daha kolay, çok daha eğlenceli ve çok daha rahat. Çoğumuzun hayali olan karavanla yolculuk yapma fikri “Araç tavan çadırları” ile artık çok daha ergonomik ve çok daha ekonomik.

Araç üstü çadırlar sayesinde tatile ve kampa çıkmak artık çok daha kolay, çok daha eğlenceli ve çok daha rahat. Çoğumuzun hayali olan karavanla yolculuk yapma fikri “Araç tavan çadırları” ile artık çok daha ergonomik ve çok daha ekonomik.

Araç Tavan Çadırları Aracın Tavanına Hasar Vermiyor

Araç tavan çadırları

Makul ölçüdeki ağırlığı ve boyutuyla hemen her araca uyumlu olan bu çadırlar, araç üstü tavan barlarına takılabiliyor. Tavan barı olmayan araçlar için kapılara bir gergi sistemi yapılarak monte edilebilir. Tek kişinin açıp kapatabileceği kolaylıkta olan bu çadırlar, rüzgâra karşı da dayanıklı. Ama siz yine de alacağınız ürünün kalitesinden ve güvenilirliğinden emin olmadan almayın.

Ormanın Ortasında, Denizin Kenarında Ama Kendi Yatağınızda uyanın! 

Araç tavan çadırında uyanmak

Kampların, tatillerin ne kadar zahmetli ve rahatsız olduğunu hepimiz biliyoruz. Rahatlamak için stres atmak için gittiğimiz kamplarda rahatsız yerlerde bel ağrısıyla uyanmak tatili zehir edebiliyor. Fakat içerisine çok rahat yatakları sığdırabileceğiniz kendi yastığınızı kullanabileceğiniz bu çadırlar size huzurlu bir uyku ve mutlu bir sabah vadediyor.

Çok İyi Ama Aracıma Uygun mu? 

Araç üstü çadırı hangi araçlara uygun

ABD’de ilk olarak pick-up araçlarda kullanılan araç üstü tavan çadırları, ergonomik yapısı sayesinde bugün her türlü araca uygun üretilebilip, güvenli bir şekilde monte edilebiliyor. ABS plastik, bez ya da fiber kaplama gibi çeşitli malzeme kalitesiyle üretilebilen bu çadırlar, aldığınız ürünün özelliklerine göre yeniden boyanabiliyor. Ayrıca önemli bir nokta var ki, tavanları hemen hemen aynı ölçüde olan pick-up, SUV ya da station wagon araçlara ve hatta sedanlara rahatlıkla transfer edebileceğiniz bu ürün, aracınızı değiştirseniz dahi sizleri yalnız bırakmıyor.

Yağmurda, Çamurda, Fırtınada, Dondurucu Soğukta ve Güneşte Sığınağınız Başınızın Üzerinde!

Araç tavan çadırı

Araç üstü tavan çadırları kamplar için tasarlandığı için her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı olarak üretiliyor. Tabi ki her ürünün ya da markanın kalitesi bir olmuyor. Fakat özellikle fiber kaplama olanların rüzgarda sallanmadığı, UV ışınlarına karşı koruduğu, hiçbir şekilde su geçirmediği ve -10 derecelik soğukluğa karşı kullanıcısını koruduğu iddia ediliyor.

Araç üstü çadırı ile zor şartlar

arabam.com ekibi olarak şehrin gürültüsünden ve stresinden uzakta keyifli tatiller diler, kamp için her türlü zorlu arazide sizlere eşlik edecek arazi araçları modellerimize bakmanızı tavsiye ederiz.

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here