Otomobilinizi Kamp Aracına Çevirin

0
3361
Otomobilinizi Kamp

Covid-19 salgının yayılması sıkı önlemleri beraberinde getirdi. Bu önlemler arasında belki de en büyüğü tam kapanma olarak belirtilen 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasıdır. Bu kısıtlama zamanı, birçok kişiyi kapanma sonrası için plan yapmaya yöneltmiştir. Pandemi zamanı yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri de kamptır. Kamp özellikle bu zamanlarda tatil için birçok kişinin tercihi olmuştur. Kamp, karavan kamp ve çadır kamp olarak 2 genel sınıfa ayrılmıştır. Karavan, birçok kişinin hayali olsa da karavanı almakla bitmiyor. Ayrıca karavan fiyatları da bir hayli fazladır. Çadır kampı, yapılabilecek en ucuz tatil yöntemlerinden biridir. Peki çadır ve otomobilin birleştiği kamp araçları? Bu yazımızda sizlere otomobilinizi kamp aracına çevirmekten bahsedeceğiz.

Otomobilinizi Kamp Aracına Çevirin

Günlük hayatta kullandığınız aracınızı kamp aracına çevirmek oldukça iyi bir fikir olarak gözükmektedir. Yapılan işlemler sonucunda kamp aracınızda 4 kişi rahatça konaklayabilir. Özellikle son zamanlarda artan karavan fiyatları, birçok kişiyi farklı alternatiflere yöneltmiştir. Günlük otomobilinizi kamp aracına çevirmek için yapılması gerekenler:

Araç Üstü Kamp Çadırı

Otomobiliniz için alacağınız tavan üstü kamp çadırı ile eşsiz tatiller sizi bekliyor olacak. Çadır öncesinde aracın tavan bölümüne çıta takılır. Çıta üzerine montaj yapılarak takılan çadır, portatif olarak sökülüp takılabilir. Genelde 2 kişinin rahatça konaklayabileceği boyutta olan tavan çadırına erişim merdiven ile olmaktadır. Ayrıca güvenlik açısından da oldukça iyi olan bu çadır ile ıssız bucaksız yerlerde dahi yabani hayvanlardan korunabilirsiniz.

Otomobilinizi Kamp

Araç Yatağı 

Aracınızın arka bölümü için satın alabileceğiniz araç yatağı ile aracınızda da konaklama sağlayabilirsiniz. Araç yatakları şişme olduğu için çakmaklık üzerinden pompa ile şişirilebilir. Ayrıca şişme yastık ile de gayet rahat bir konaklama sağlanabilir. Ancak aracın camlarını örtecek bir bez de bulundurmanız sabah güneşinin direkt olarak size ulaşmasını önleyecektir.

Otomobilinizi Kamp

Katlanır Masa 

Kamp esnasında neredeyse en çok ihtiyaç duyulan eşya masadır. Katlanır kamp masası, bagajınızda yer kaplamayacak ve kampınızı daha keyifli bir hale getirecektir.

Otomobilinizi Kamp

Katlanır Sandalye

Katlanır sandalye bir kamp için olmazsa olmazdır. Bagajda çok az yer kaplar. Ayrıca yakılan ateşin etrafında oturularak sohbet edilmeye yarar.

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here