Ford, Türkiye’de diğer otomobillerde olmayan 1.0L 155PS EcoBoost Hibrit Teknolojili yenilikçi motoruyla Puma’yı; yüksek performanslı ve üstün yakıt verimliliğine sahip bir sürüş için sunuyor. Puma’nın 1.0L 125 PS Ecoboost benzinli motoru ise 7 ileri otomatik şanzıman ile konfor ve performansı birleştiriyor. Ford Puma için tüm detaylar…

Ford SUV Ailesinin En Yenisi!

Stil sahibi, kendine güvenen ve hayranlık dolu bakışları sevenlere hitap eden Ford Puma; dikkat çekici tasarımı, segmentine yeni soluk getiren teknolojisi ve hayatı kolaylaştıran özellikleriyle fark yaratıyor.

Puma, iç tasarımdaki ergonomi, yenilikçi yaklaşım ve yakla ve konfor ile de dikkat çekiyor. MegaBox çözümü ve 456 litrelik bagaj hacmi; kendi sınıfında kimsede olmayan bir yükleme alanı sağlıyor.

Kuga ile birlikte Ford modellerinde ilk defa sunulan 12.3’’ dijital gösterge paneli, şık açılış ekranı ve sürüş modlarına göre değişen konfigürasyonları ile kişiselleştirme imkanı sunuyor. 

ford puma

Farklı Sürüş Modları

Puma’yı tercih edenler; Normal, Spor, Patika, Kaygan ve Eko’dan oluşan beş sürüş modundan birini seçerek koşullara uyacak şekilde yolculuklarını düzenleyebiliyor.

 Euro NCAP’ten 5 yıldız alan Ford Puma; ultrasonik sensörleri, üç radar ve iki kamerasıyla gerek sürüşü gerekse de park ve manevra esnasında aracın hareketlerini denetleyerek; hem sürücünün hayatını kolaylaştırıyor hem de daha güvenli bir sürüş vaad ediyor.

Puma’nın Fazlasıyla Sen sloganıyla yayınladığı etkileyici reklam filmi:

Ford Puma

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here