Yeni Ford Puma ST Hızlanma Verileri Memnun Edici

Hızlı SUV’leri seviyorsunuz ancak bir Lamborghini Urus’a paranız yetmiyor mu? Peki o zaman belki Yeni Ford Puma ST tam size göredir. Ford’un en küçük performanslı SUV’sinin gerçekte ne kadar hızlı olduğunu görmek için bu işin önde gelenleri, gerçek dünyada nasıl performans gösterdiğini görmek için Almanya’daki otobanda test ettiler.

İkinci El Ford Puma İlanları

Sizin İçin İdeal SUV Olabilir

Ford Puma ST, bir SUV’un çok yönlülüğünü isteyen ve  bunlara ihtiyaç duyan kişiler için mükemmel bir hothatchtir. SUV’lara olan talep artmaya devam ederken, otomobil üreticilerinin müşterilere sportif meraklı odaklı bir seçenek sunmak için zaman ayırdıklarını görmek heyecan verici. Hothatch’ler oldukça pratik olsa da, SUV’lar müşterilere biraz ekstra kullanılabilirlik sunuyor ve bu da Puma ST gibi bir performans SUV satın almalarını haklı çıkarmaya yardımcı olabilir.

Sıralı 3 Silindir Harikalar Yaratıyor

ford puma st

Puma ST 1.5 litre motor tarafından desteklenmektedir. Sıralı 3 silindir olan 197 beygir (147 kW) ve 319 Nm tork ile büyük işler başarıyor . Bu minik 3 silindirli motor, doğrudan Ford Fiesta ST’den alınmıştır ve 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirildi. Güç, asfalta isteğe bağlı bir Quaife kilitli diferansiyel aracılığıyla, yalnızca ön tekerleklerden veriliyor.

En yüksek hızlanma verileri Ford’un neden yol tutuşu ve sürüş zevkine odaklanan Puma ST’yi üretmesinin nedeni değil. Fiesta ST kuzenine çok benzeyen bir sürüş yüksekliği ile Puma ST, otobanda bir roket gemisi gibi. Tabiki de  dar bir arka yolda sürmek için bir zevkli olacaktır.

Bununla birlikte, bu küçük SUV test sırasında bazı önemli hızlanma süreleri koydu ve küçük SUV’lerin bile iyi bir performans seviyesini hak ettiğini kanıtladı.

İkinci El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here