Ford E-Transit! Türkiye’nin İlk Tamamen Elektriklisi

0
2256
ford e-transit

Ford Transit, işletmenizin sürdürülebilir hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için yeniden özel olarak tasarlandı ve elektriklendi.

Türkiye’de üretilen ve tamamen elektrikli ilk ticari araç olma özelliği de taşıyan Ford E-Transit ile tanışın.

Ford E-Transit Özellikleri

ford e-transit

Sınıfının en güçlüsü, 135 kW ve 198 kW güç üreten arkadan çekişli elektrik motoru hem AC hem de DC hızlı şarj özelliğine sahip. Böylece AC şarj ile yaklaşık 8,2 saatte %100 şarj olabilirken, 115 kW DC hızlı şarj özelliği ile de 34 dakika içinde %15’ten %80’e kadar şarj gerçekleştirebiliyor.

Güvenli ve kolay bir kullanım için 360 derece kamera sayesinde 12’’ ekrandan etrafınızdaki her şeyi kolayca görebilir ve geri manevra fren asistanı sayesinde, önünüze çıkan nesneler konusunda uyarılar alabilirsiniz. Ayrıca, fark edilmesi zor nesnelerle karşılaştığında E-Transit gerekirse otomatik fren yapabiliyor.

Yüksek kapasiteli ve verimli elektrikli bataryası ile yeni E-Transit, işiniz sebebiyle nerede olursanız olun, ürettiği 2,3 kW güç ile aletlerinize güç kaynağı sağlamanıza imkân tanıyor. Böylelikle Pro Power Onboard, aracınızı taşınabilir bir güç kaynağına dönüştürmüş oluyor.

Her yolculuğu eğlenceli hale getiren SYNC 4 bilgi eğlence sistemi, kolay kullanımlı 12” dokunmatik ekranı ile navigasyon, en verimli rota, canlı trafik ve park yeri güncellemeleri, şarj noktaları gibi bilgileri verirken, gelişmiş sesli kumanda özelliği sayesinde daha güvenli bir sürüş sağlıyor.

15,1 ’e varan yükleme alanı ve 25 farklı konfigürasyonu ile her işinize ve ihtiyacınıza göre bir E-Transit sunuluyor.

Ticaretin Geleceği Elektriklendi!

 

Geleceğin teknolojisinin elektrikli motoruna sahip E-Transit, sessiz kullanımı ve sürdürülebilir yapısı ile hem karbon ayak izini azaltmayı hem de işletme maliyelerini düşürmeyi planlıyor.

E-Transit’e geçerek ne kadar kazanç sağlayacağınızı Buraya tıklayarak hesaplayabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here