Ford Puma ve Fiesta artık yeni 7 ileri çift kavramalı şanzıman ile satışa sunuldu. Ford, hafif hibrit 1.0 litrelik EcoBoost motorla birlikte sunuldu. Şirket Avrupa’daki Fiesta ve Puma modellerine yeni bir yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği ekledi. Böylelikle Ford’un Avrupa modellerine bir yeni şanzıman seçeneği daha eklendi. Ford artık Avrupalı alıcılarına daha çok seçenek ile hitap edebilir.

Ford Puma ve Fiesta Artık Yeni 7 İleri Çift Kavramalı Şanzıman İle Satışta

Yeni 7 ileri çift kavramalı şanzıman seçeneği ile, adaptif hız sabitleyici için kullanışlı Dur & Kalk işlevi ve FordPass akıllı telefon uygulaması eklendi. FordPass uygulaması aracılığı ile uzaktan çalıştırma da dahil olmak üzere, hafif hibrit EcoBoost güç aktarım sisteminin bir dizi yeni özelliklerinin kilidi açılabilir.

Ford Puma ve Fiesta Artık Yeni 7 İleri Çift Kavramalı Şanzıman İle Satışta

Ek olarak, hem Ford Puma EcoBoost Hybrid hem de Ford Fiesta EcoBoost Hybrid’e yeni çift kavramalı şanzıman takıldı. Bu şanzıman seçeneğinin yüzde 5’e varan oranda daha az CO2 emisyonu sunduğu ve daha iyi yakıt verimliliği sunduğu tahmin ediliyor.

Ford’un 1.0 litrelik EcoBoost’u, 48 voltluk bir lityum iyon pili şarj eder. 1.0 litrelik EcoBoost motor böylelikle, frenleme ve kayma sırasında enerjiyi geri kazanan, kayışla çalışan bir marş motoru / jeneratör içeren hafif bir hibrit sistem ile eşleştirildi. Buna ek olarak, marş motoru / jeneratör, sürüş koşullarına bağlı olarak daha iyi yakıt ekonomisi sunar. Ayrıca performans için motora ekstra tork sağlayan bir elektrik motoru görevi görür. Ford, hafif hibrit 1.0 litrelik EcoBoost için iki güç çıkışı sunuyor. Bunlardan birisi 123 HP (125 PS) ve diğeri 153 HP (155 PS).

Ford Puma ve Fiesta Artık Yeni 7 İleri Çift Kavramalı Şanzıman İle Satışta

Yeni çift kavramalı şanzımanın eklenmesi, 123 HP (125 PS) ile Puma 1.0 litrelik EcoBoost Hybrid’in vites içi hızlanmasını neredeyse yüzde 4’e kadar iyileştirmeyi başarıyor. Sport Drive modunda iken, şanzıman aynı zamanda daha iyi bir tepki için daha düşük vitesleri tutarken, daha hızlı sollama için üç kat vites küçültebilir. Ayrıca direksiyon üzerindeki vites değiştirme kollarındaki dişlilerin sizde değiştirmesini istiyorsanız, Puma ST-Line X veya ST-Line Vignale modelini seçmeniz gerekir.

İkinci El Ford Puma ve Fiesta İlanları

Sıfır Km Ford Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here