arabam.com’dan İkinci El Araba Kiralamak Çok Kolay!

0
12733
ikinci el araç kiralama

arabam.com’dan ikinci el araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata ikinci el araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz. Peki, arabam.com ile uygun fiyata ikinci el otomobil kiralamak neden daha kolay? Sistemin kullanıcıya sunduğu avantajlar neler?

arabam.com’dan İkinci El Araba Kiralamak Çok Kolay!

arabam.com üzerinden ikinci el otomobil kiralama da yapabilirsiniz. İkinci el araç kiralama sürecinde araçların özellikleri, günlük ya da uzun dönem kiralama fiyatları gibi bilgilere erişebilir ve bilgileri kategorize ederek aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. Sistemin en önemli avantajı geniş bir seçenek havuzundan aradığınızı bulmanıza ve fiyatları ya da araç özelliklerini kıyaslamanıza olanak vermesidir. Bu kıyaslama ile hızlı, kolay ve güvenli bir biçimde belirli bölgedeki en uygun kiralık ikinci el araba seçeneğine erişebilirsiniz. 

Ülke genelinde hizmet veren ve ikinci el araç kiralama hizmeti sunan rent a car firmaları ya da oto galerileri arabam.com araç kiralama sayfasına ilan verebiliyorlar. İkinci el iş makinesi kiralamak, ikinci el bahçe makinesi kiralamak, ikinci el traktör kiralamak gibi amaçlarla da sistemi kolayca kullanabilirsiniz. 

Aracınızı kiraya vermek için arabam.com’a ücretsiz üye olmanız ve gerekli formu doldurmanız yeterli. 

Sisteme kayıtlı onlarca araç kiralama firması ve galerinin paylaştığı ilanları inceleyebilir, size uygun ya da ihtiyacınıza uygun olan aracı bulabilirsiniz. Sisteme belirli bir araç kiralama rakamı üzerinden filtreleme yaptırabilirsiniz. böylece örneğin Ankara’da en uygun fiyata araba kiralama sonucuna ya da İzmir Pınarbaşı kiralık araç fiyatlarına ulaşabilirsiniz. 

arabam.com’un ikinci el araç kiralama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Neden Araç Kiralamak Daha Avantajlı Olabilir?

Bir çok insan hala araç kiralama hizmetinin konforuyla tanışmış değil. Aslında hem özel hayatınızda hem de iş için oldukça pratik bir seçenek sunan rent a car hizmeti, çoğu zaman ekonomik de olabiliyor. Ancak vaktiyle araç kiralamanın gerçekten çok pahalı bir hizmet olması, Türkiye’de havayolu ulaşımının yaygınlaşmamış olması ve ülke içi seyahat alışkanlığının olmaması araç kiralama sektörünün de sınırlı kalmasına neden olmuş. Ancak son on yıldır, turizm sektörünün çeşitlenmesi, havayolu ulaşımının artması da sektörü canlandırdı. Tüm bunlara rağmen hala araç kiralama hizmetine tereddütle yaklaşanlar için neden bazı durumlarda araba kiralamanın daha avantajlı bir çözüm olabileceğini açıklayalım:

Bazen araç kiralamak en avantajı çözümdür. Peki, hangi durumlarda araç kiralamak daha avantajlı olur?

  • Şehir dışına havayolu ile gittiğinizde ve gittiğiniz yerde arabaya ihtiyacınız olduğunda özellikle de çocuklarla seyahat edecekseniz araç kiralamak çok daha avantajlı olacaktır. Defalarca kez toplu taşıma veya havaalanı transfer sistemlerine ücret ödemek, bavullar ve çocuklarla inmek binmek hem daha fazla masraflı hem de çok konforsuz olabilir. Bu durumda gideceğiniz kentin havalimanından araba kiralamak konfor ve ekonomi açısından çok daha akılcı bir çözüm olur. 
  • Farklı ihtiyaçlara uygun araçlar neden var? Şimdi, şöyle düşünün: otomobil üreticileri 4X4 araç, küçük hacimli şehir içi kullanım otomobilleri, yükleme kapasitesi fazla olan hafif ticari modeller ya da performans araçları üretiyorlar. Bunun nedeni farklı ihtiyaçlara uygun çözümler üretmek. Sizin minik bir şehir içi kullanım aracınızın olduğunu ve şehir dışına kalabalık bir aile pikniğine gitmeyi planladığınızı düşünürsek hafif ticari araç kiralamak daha avantajlı, daha konforlu olmaz mı? Benzer şekilde kar tatili için çıkacağınız zorlu yolda 4 tekerden çekişli olmayan, zincir ve kar lastiği de olmayan arabanız yeterli olabilir mi? Böyle günlük ihtiyacınızın dışına çıkan ihtiyaçlar söz konusu olduğunda araç kiralama yapmayı tercih edebilirsiniz. 
  • Özel günlere özel çok yaratıcı bir hediye olabilir! Babalar gününde, anneler gününde, sevgililer gününde ve doğum günlerinde aklımıza sevdiklerimize araba hediye etmek gelmiyor. Zira, çok azımız hediye olarak araba alacak kadar zengin 🙂 Bu konuyu bir de şöyle düşünün: Erkek arkadaşınızın en büyük hayali bir Porsche almak. Bu, onun için uzak bir hayal ama hayatına keyif veren bir motivasyon. Ona bir Porsche almanız imkansız. Ama onun için bir günlüğüne Porsche kiralamanız pek bi’ mümkün…

Kiralık Porsche ilanları burada!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here