Yeni Mercedes-Benz S Serisi Benzersiz Konfor Deneyimi 

0
1846
Mercedes-Benz S Serisi

Yeni Mercedes-Benz S Serisi tamamen yenilenen tasarımıyla çok daha modern ve zarif bir görünüme kavuştu. Önceki nesillerine göre çok daha yenilikçi ve cesur bir tasarıma sahip olan Yeni Mercedes-Benz S Serisi oldukça etkileyici görünüyor. BMW 7 Serisi ve AUDİ A8 gibi rakiplerine kıyasla daha şık ve zarif bir duruş sergiliyor. Yeni nesil teknolojileri ve donanımlarıyla konfor deneyimini farklı bir seviyeye çıkarıyor. Gelişmiş sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanları Yeni S Serisini çok daha güvenli hale getiriyor.

Mercedes-Benz S Serisi

Konforun ve prestijin sembolü olan Mercedes-Benz S Serisi sınıfının standartlarını belirlemeye devam ediyor. Oldukça lüks ve teknolojik bir iç mekana sahip olan otomobil bindiğiniz andan itibaren dış dünyadan kendinizi soyutlamanızı sağlıyor. Özellikle arka yolcu bölümü bu otomobili gerçekten özel kılıyor. Yolcuların rahatı için gerekli olan her detay ince bir şekilde düşünülmüş. Otomobilin iç yaşam alanındaki her noktada kullanılan malzemelerin kalitesi bir S Serisinde olduğunuzu hissetmenizi sağlıyor. Dünyaca ünlü isimlerin, politikacıların, devlet başkanlarının ve iş insanlarının tercih ettiği bu özel otomobil kusursuzluğu ve mükemmelliği temsil ediyor. 

Yeni Mercedes-Benz S Serisi Kusursuz Sürüş Dinamikleri 

Yeni Mercedes-Benz S Serisi yeni nesil motor teknolojisi, geliştirilmiş süspansiyon sistemi ve tamamen yenilenen yürüyen aksamıyla kusursuz sürüş dinamikleri ve üst düzey konfor sunuyor. Ülkemizde satışa sunulan S 400 D 4MATIC L versiyonu performansı ve verimliliği bir arada sunuyor.

3.0 litre dizel motor 330 PS güç üretiyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ile sunulan bu versiyon 0-100 km hızlanmasını 5,4 saniyede tamamlarken maksimum 250 km hıza ulaşıyor. Verimliliği ve performansı bir arada sunan EURO 6D motor teknolojisine sahip Mercedes-Benz S Serisi; şehir içinde 8,7 litre, şehir dışında 5,2 litre ve karışık kullanımda ortalama 6,5 litre yakıt tüketiyor. 

Mercedes-Benz S Serisi

AIRMATIC havalı süspansiyon sistemi kusursuz bir yolculuk ve konfor deneyimi sunuyor. Zorlu yol şartlarında ve kötü hava koşullarında yere maksimum tutunma sağlayan süspansiyon sistemi sportif sürüş dinamikleriyle oldukça keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. Radar sistemi sayesinde zemindeki bozuklukları ve engelleri otomatik olarak algılayan süspansiyon sistemi darbeleri hızlı bir şekilde sönümleyip otomobilin her koşulda konforlu olmasını sağlıyor. Arka aks yönlendirme sistemi Mercedes-Benz S Serisinin yol tutuşuna ciddi bir şekilde katkı sağlıyor. Özellikle keskin virajlarda aracın stabil kalmasını sağlayıp olası riskleri minimuma indiriyor. Ayrıca böyle geniş gövdeli bir otomobilin manevra kabiliyetini arttırarak otomobilin çok daha çevik ve pratik olmasını sağlıyor. 

Yeni Mercedes-Benz S Serisi Benzersiz Konfor Deneyimi 

Mercedes-Benz S Serisi lüks ve modern iç yaşam alanıyla benzersiz bir konfor deneyimi sunuyor. Teknolojinin zarif çizgilerle uyum içerisinde harmanlandığı iç yaşam alanı mükemmeli arayanları mutlu etmeyi başarıyor. Önceki versiyonlarına göre çok daha yenilikçi ve modern bir görünüme sahip olan iç mekan tasarımı Mercedes’in gelecek vizyonuna ışık tutuyor. 

Mercedes-Benz S Serisi

Mercedes-Benz S Serisinin koltukları yolculuğunuzun kusursuz geçmesi için gerekli olan tüm özellikleri barındırıyor. Bir otomobilde görebileceğiniz en rahat ve teknolojik koltuklara sahip olan Yeni S Serisi konfor çıtasını ulaşılması güç bir noktaya çıkarıyor. Masaj özelliği bulunan ortopedik koltuklar günün yorgunluğunu ve stresini atmanızı ve yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Isıtma ve soğutma özelliği sayesinde farklı hava koşullarında sizin için en uygun sıcaklığı ayarlamanızı ve ideal vücut ısınızı korumanızı sağlıyor.

Arka yolcu bölümünde isteğe bağlı olarak sunulan tekli koltuk yerleşimi konfor seviyesini çok daha yukarı taşıyor. Özellikle makam aracı olarak tercih edenler için arka yolcu kısmının mobil bir ofis gibi kullanılmasını sağlıyor. Arka yolcu kısmına konumlandırılan bilgi eğlence sistemi ve kontrol paneli sayesinde yolcular sürücünün müdahalesine gerek kalmadan aracın donanımlarını kendi istekleri doğrultusunda kontrol edebiliyor. 

Geleceğe Işık Tutan Kokpit

Mercedes-Benz S Serisi

Ön konsolda bulunan OLED dokunmatik ekranlar yüksek görüntü kalitesi ve akıcı arayüzüyle oldukça keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Sesli komut özelliğine sayesinde elle müdaheleye gerek kalmadan hızlı bir şekilde kontrol edilebiliyor. Sürüş modlarına göre farklı animasyonları bulunan dijital ekranlar sizin sürüş dinamiklerinize göre en uygun görüntü seçenekleri sunuyor. 

DIGITAL LIGHT ön farlar 650 metre görüş mesafesi sunarak gece sürüşlerini konforlu ve güvenli hale getiriyor. Adaptif farlar karşı şeritten gelen araçları algılayıp ışıklandırma şiddetini otomatik olarak farklı noktaya aktarıyor. Sizin müdahalenize gerek kalmadan her zaman en iyi görüş mesafesini sunuyor. Önünüzde hiçbir kör nokta ve karanlık alan bırakmayan far sistemi gece sürüşlerinde daima güvende olmanızı sağlıyor. 

Burmester 4D surround ses sistemi müzik deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor. Ses kalitesinde en ufak bir bozulma olmadan oldukça yüksek bir ses çıkışı sağlıyor. Net ve berrak müzik dinlemek isteyenler için benzersiz bir müzik deneyimi sunuyor. 

Güvenlik Asistanları ve Sürüş Destek Sistemleri 

Yeni Mercedes-Benz S Serisi sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanlarıyla hem sizin hem de çevrenizdeki diğer araç ve yayaların güvende kalmasını sağlıyor.

Yaya tanıma özelliği bulunan çarpışma önleme asistanı, aktif mesafe takip sistemi, aktif şerit koruma yardımı, adaptif hız sabitleme ve koruma asistanı, akıllı fren asistanı, kör nokta asistanı, 360 derece kamera sistemi ve gece görüş sistemi gibi güvenlik donanımları otomobilin her an güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.

Yeni Mercedes-Benz S Serisi Fiyatları 

Yeni Mercedes-Benz S Serisi S 400 d 4MATIC L 4.279.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Sıfır Kilometre Mercedes 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here