Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Paul George, sahadaki hamlelerinin yanı sıra göz kamaştırıcı araba koleksiyonuyla da ünlüdür. PG13 olarak da bilinen Paul George, 2019’dan beri Los Angeles Clippers için forvet pozisyonunda oynuyor. Şu an itibariyle NBA yıldızının net değeri yaklaşık 100 milyon dolar. George kısa süre önce 2020’de Los Angeles Clippers ile sözleşmesini yeniledi. Bu sözleşme, başarılı basketbolcuya yıllık 34.2 milyon dolarlık maaş kazandırdı. Ayrıca Nike, Gatorade, AT&T, YouTube ve 2K Sports sponsorluğunda George cömert bir hayat yaşıyor. Paul George’nin garajına baktığımız zaman kazancına göre az miktarda arabaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Son derece değerli olan sınırlı sayıda makineye ev sahipliği yapıyor. İşte Paul George’un araba koleksiyonundaki nadir ve özel parçalar.

Ferrari 458 SpiderÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Paul George

Bir Ferrari’ye sahip olmak bir rüyadır. Fakat yüz milyon dolarlık net değeri olan Paul bunu hak ediyor. Ayrıca 300.000 $ ‘lık devasa bir fiyata sahip bir Ferrari 458 Spider ile kendini ödüllendirmektedir. Ferrari 458 Spider, İtalyan spor otomobil şirketi Ferrari tarafından yapılan ortadan motorlu bir spor otomobil versiyonudur. 458 Spider, ilk olarak 2009 Frankfurt Motor Show’da resmi olarak tanıtıldı ve Ferrari F430’un yerini aldı. Ferrari 458 Spider, 458 Italia coupe’nin katlanır hardtop dönüştürülebilir bir çeşididir. Ayrıca sıradan tercihlerin aksine George, Ferrari’sini kırmızı yerine beyaz rengini satın aldı. Ferrari 458 Spider adlı aracın dış stili ve özellikleri, aerodinamik verimlilik için tasarlanmıştır. Havacılıktan ilham alan sofistike alaşımlar, üretim ve bağlama süreçleri kullanan sağlam ve hafif bir alüminyum şasi, bastırma kuvvetini inanılmaz boyutlara çıkarmaktadır. Ön ızgara, sürtünmeyi en aza indirmek için yüksek hızlarda düşen esnek kanatçıklarla donatılmıştır. 458 Italia’nın bu dönüştürülebilir versiyonundaki alüminyum açılır kapanır hardtop sadece 25 kilogramdır. Ayrıca 14 saniyede açılır.

Ferrari 458 Spider’ın iç tasarımı, eski Ferrari Formula 1 pilotu Michael Schumacher’e danışılarak tasarlanmıştır. Bunun görünür etkisi, bir yarış aracınınkine benzer dönüş sinyalleri veya uzun huzmeler gibi tipik olarak gösterge panelinde bulunan çok sayıda işlevi entegre eden yeni direksiyon simidi olmaktadır. Ferrari 458 Spider, ‘Ferrari/Maserati’ F136 ailesinden 4.5 litrelik bir V8 motoru ile çalışmaktadır. 9.000 rpm’de 562 beygir güce ulaşmaktadır. Ferrari ortadan motorlu konfigürasyonları için bir ilk olan bu motorda doğrudan yakıt enjeksiyonunu kullanıyor. Çift kavramalı 7 vitesli GETRAG şanzıman motor gücünü kontrol ediyor.

Range RoverÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Paul George

Göz kamaştırıcı İtalyan otomobillerden sonra Paul George’un garajının bir sonraki mücevheri, İngiliz dayanıklılık özelliği olan Land Rover’ın Range Rover’ıdır. Beyaz SUV’yi nişanlısına Anneler Günü vesilesiyle hediye etmiştir. Range Rover zarif tasarım dili ve kraliyet görünümü ile sofistike ve güvenilir SUV olmaktadır. Otomobilin silueti, tavanın aerodinamik ve güzel tasarımını vurgulayan neredeyse aynı hizada cam ve Parlak Siyah sütunlarla, yumuşak bir şekilde sivrilen ve kavisli benzersiz bir profile sahiptir. Önde, Range Rover ikonik ön ızgarayı ön tampona ve kaportaya kadar uzanan çağdaş bir tasarıma sahiptir. En şaşırtıcı dış özellik, şirketin iddialarına göre 500 metre ilerideki yolu aydınlatabilen Pixel-Laser LED farlarıdır.

Ayrıca Range Rover’ın kontrol panelinde iki adet 10 inçlik dokunmatik ekran bulunur. Üst ekran radyo ve navigasyon özelliklerini ve Apple CarPlay ve Android Auto uygulamalarını çalıştırır. Buna karşılık, alt ekran ve iki kadran klima, oturma ve sürüş modu ayarlarını düzenler. Range Rover, benzinli, dizel ve elektriğe kadar çeşitli motor seçenekleriyle sunuluyor. Standart motor, dört tekerleği 100 KMH’ye 6,6 saniyede süren sekiz vitesli otomatik şanzımana sahip 355 beygir gücünde turbo şarjlı altı silindirli bir motordur. Bu motorun modifiye edilmiş bir versiyonu olan P400, 395 beygir güç üretiyor ve 100 KMH’yi 5.9 saniyede yapabiliyor.

Jeep Wrangler RubiconÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Paul George

Paul George, Jeep Wrangler’ın fanatiklerinden biridir. Wrangler’ın tasarımı orijinal Willys’i andırmaktadır. Tasarım, çıkarılabilir bir üst tavan ve çıkarılabilir kapılar içermektedir. Wrangler’ın ikonik yedi yuvalı ızgarası, dairesel LED farları, çamurluğa monte sinyal lambaları ve LED DRL’ler, 18 inç alaşım jantlar, bagaj kapağında bulunan stepne ve LED arka lambaları, aracı muhteşem bir canavar yapıyor. Jeep Wrangler Rubicon’un iç mekanları, deri döşeme, derin bir direksiyon simidi ve iyi donanımlı bir gösterge paneli ile tamamen siyah bir motife sahiptir. 5 koltuklu iç mekan konfigürasyonunda birinci sınıf deri döşemeye kontrast oluşturan beyaz dikişli yumuşak dokunuşlu deri döşeme uygulanır.

Navigasyon, Apple CarPlay ve Android Auto ile Uconnect 4C NAV 8.4 inç dokunmatik bilgi-eğlence sistemi merkezde yer alıyor. Ek özellikler arasında diğerlerinin yanı sıra çift bölgeli otomatik sıcaklık kontrolü, pasif anahtarsız giriş, butonla çalıştırma ve arka park kamerası bulunmaktadır. Jeep Wrangler’ın kaputunun altındaki 2.0 litrelik turbo benzinli motor, 268 beygir güç üretmektedir.  Bu motor, sekiz vitesli bir şanzımanla eşleştirilmiştir. Ayrıca güç, dört tekerlekten çekiş sistemi aracılığıyla tekerleklere gönderilir. Sonuç olarak “Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Paul George”  oldukça zarif ve eğlenceli arabalara sahiptir.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here