Yeni Mercedes-Benz S Serisi Türkiye Showroomlarında!

Mercedes-Benz’in 135 yıllık tecrübesini üzerinde taşıyan S Serisi, 70 yıl önce 220 kodlu kasa ile temelini atmıştı. İlk üretim yılı olan 1951’den bu yana dünyada 4 milyon adet S Serisi satıldı. Alman devi Mercedes-Benz’in lüks sınıftaki temsilcisi S Serisi geçtiğimiz aylarda yenilenmişti. Yenilenen model şimdi de Türkiye’deki yerini aldı. Yeni Mercedes-Benz S Serisi başarılı satışlarına devam edecek gibi gözüküyor.

yeni mercedes-benz s serisi

3.0 Litrelik Dizel Motoru ile Geldi!

Yeni modelin ilk gelen versiyonlarının arasında S400 d 4Matic L bulunuyor. 330 beygirlik gücü turbo beslemeli 3.0 litrelik 6 silindirli dizel motoru ile üreten model, çekiş sistemini 4 tekerlekten tahrikli bir biçimde gerçekleştiriyor. Ayrıca model bu kombinasyon ile 700 Nm’lik tork değerine sahip. Aktarım noktasında Yeni S Serisi 9G-Tronic otomatik şanzıman kullanıyor. Modelin yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 6,7 ile 8,0 arasında değişiklik gösteriyor.

yeni mercedes-benz s serisi

”Mercedes-Benz olarak 100 yılı aşkın bir süredir lüks sınıfta standartları belirliyoruz.”

Mercedes-Benz Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, “Mercedes-Benz olarak 100 yılı aşkın bir süredir lüks sınıfta standartları belirliyoruz. Dünyanın ve de Türkiye’nin en çok satılan lüks sedanı olan S-Serisi, markamızın merkezinde yer alıyor ve modern lüksün Mercedes- Benz için ne anlama geldiğini gösteriyor. Markamızın Amiral Gemisi, ileri seviyede mühendislik, işçilik ve teknolojik yeniliklerle her zaman otomotiv tarihinde zirveyi temsil etti. Yeni S-Serisi ile müşterilerimize daha önce sunulmamış yenilik, güvenlik, konfor ve kalite sunuyoruz. İster sürücü olun ister arka sıradaki yolcu, yüksek teknolojileri ve yenilikçi konfor özellikleriyle Yeni S- Serisi, size birinci sınıf bir sürüş deneyimi sağlıyor.” dedi.

yeni mercedes-benz s serisi

Yeni Mercedes-Benz S Serisi Ne Kadar?

Yeni S-Serisi Türkiye’de ilk etapta S400 d 4Matic L modeliyle 3 milyon 713 bin 500 TL’den satışa sunuldu.

İkinci el satılık Mercedes-Benz S Serisi ilanları

Mercedes Airbag Güvenlik Özelliğinin 40.Yılını Kutluyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here