Bazı insanlar S63 ‘ün en iyi Mercedes AMG olduğunu söyleyebilir, bunu söyleyene inanın çünkü gerçekten iyi. Standart S-Serisi’ni AMG modellerinin keskin kenarlı dramasıyla güzel bir şekilde harmanlayan, fevkalade iyi tasarlanmış bir üründür S63. Çılgın V12 motorlu S 65’ten çok daha mantıklıdır ve bir Jaguar XJR daha çekici olsa da, başka hiçbir hızlı limuzin Mercedes kadar iyi değildir. 

Mercedes, AMG’nin performans arabalarında çeşitlilik vardır çünkü AMG 43, 63 ve 65 modelleri de dahil olmak üzere toplamda 30’dan fazla AMG var ve hepsi farklı bir amaca hizmet ediyor. Mercedes S-Serisi modelleri, AMG’nin ünlü el yapımı çılgın ve vahşi motorlarıyla birleştirildi. Sonuç, özellikle küçültülmüş motorların ve çevresel kaygıların olduğu günlerde fevkalade kendine özgü iki otomobil oldu. S-Serisi serisinin geri kalanı gibi, bu modeller artık bir dizi stil değişikliği aldı, ayrıca S63 yeni bir motorla yeniden şekillendirildi.

s63 ve s65  farkı

S 65, her şeyi fetheden 6.0 litrelik çift turbolu V12’ye birlikte satılıyor. Ancak  S 63 için patronlar daha küçük bir V8 takarak çevresel baskıya boyun eğdiler. Ayrıca isterseniz makyaj öncesi arabadaki muhteşem 5.5 litrelik güç santrali yerine AMG’nin yeni 4.0 litrelik çift turbolu modelini de alabilirisiniz.

S-Serisi serisinin geri kalanında olduğu gibi, bu 2017 güncellemeleri yeni donanım ve teknoloji parçaları getiriyor; İçerideki en belirgin değişiklik, iki adet 12,3 inç bilgi-eğlence ve gösterge ekranını kaplayan tek parçalı bir cam ekrandır. Dışarıda, üç parçalı gündüz farı tasarımına sahip yeni LED farlar var. Ancak AMG modellerinin değişiklikleri, standart Mercedes S-Class’a göre daha az fark edilir.

Daha önce olduğu gibi, S 63, 20 inç jantlar, ortam aydınlatması, aktif park ve geri görüş kamerası, Nappa deri spor koltuklar ve neredeyse mükemmel bir Burmester surround stereo sistemi ile çok sayıda kit içeriyor. Ne yazık ki, Mercedes’in akıllı Magic Body Control sistemi artık mevcut değil; artık sadece V12 motorlu S 65 ve Mercedes-Maybach S 650’de geliyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here