Mercedes-Benz S 500 W221 İnceleme

0
4686
Mercedes-Benz S 500

Mercedes-Benz S 500 gelişmiş sürüş asistanları, üstün konfor donanımları ve lüks iç mekanıyla kusursuz bir yolculuk deneyimi sunuyor. F segmentinin sınıf standartlarını belirleyen otomobillerden birisi olan Mercedes-Benz S 500 güçlü yol tutuşu ve yüksek performansı ile her türlü yol ve hava şartlarında üst seviyede güvenlik ve konfor sunuyor. Sunmuş olduğu konfor ve özel donanımlarıyla daha çok makam aracı olarak tercih edilen Mercedes-Benz S 500 modelini sizler için inceledik.

Konfor Standartlarının Belirleyici Modeli 

Mercedes-Benz S 500

Mercedes-Benz S Serisi ailesinde kullanılan konfor ekipmanları, sürüş asistanları, teknolojik donanımlar, fonksiyonel özellikler ve malzeme kalitesi F segmentinin standartlarını oluşturuyor. Lüksün ve konforun bir arada sunulduğu S 500; ünlülerin, politikacıların, devlet başkanlarının ve iş insanlarının vazgeçilmezi haline geldi.

Geniş gövde yapısı ve çağın ötesinde tasarımıyla oldukça heybetli bir duruşa sahip olan otomobil; yenilikçi tasarım çizgileriyle oldukça modern görünüyor. 

Masaj özelliği bulunan elektrikli hafızalı koltuklar benzersiz bir konfor deneyimlemenizi sağlıyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar; farklı hava koşullarında vücut ısınızı korumanızı ve yolculuğun tadını çıkarmanızı sağlıyor. İç kapı yüzeylerine konumlandırılan koltuk kontrol kumandaları rahat ve kolay bir şekilde koltuk ayarlarının yapılmasını sağlıyor.

W221

Adaptif havalı süspansiyon sistemi farklı zemin ve yol koşullarına bağlı olarak otomobilin yüksekliğinin ayarlanmasını ve yolcuların her koşulda üst seviyede konfor deneyimlemesini sağlıyor.

Hız sabitleme sistemi, kör nokta uyarı sistemi, gece görüş kamerası, aktif şerit takip yardımcısı, yokuş kalkış desteği, adaptif xenon farlar ve  uzun far asistanı güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Ön ve arka multimedya sistemi, Harman Kardon ses sistemi, vakumlu kapılar, elektrikli perdeler ve buzdolabı yolcuların konforlu bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Mercedes-Benz S 500 Yakıt Tüketimi ve Performansı 

388 PS güç ve 530 NM tork üreten sekiz silindirli 5,5 litre motora sahip olan S 500 modeli 7 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile birlikte geliyor. 0-100 km hızlanmasını 5,4 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 km hızla sınırlandırılmış.

Şehir içi kullanımda 17,5 litre ve şehir dışı kullanımda 8,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan S 500 modeli karma kullanımda ortalama 11,9 litre yakıt tüketiyor.

Mercedes-Benz S 500 Fiyatı 

W221 kasa kodlu S 500 modelinin ikinci el fiyatları ortalama 450.000 TL – 1.000.000 TL arasında değişmektedir.

Mercedes-Benz S 500 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here