Maserati Quattroporte 2021 S Granlusso

0
1476
Maserati Quattroporte 2021

Maserati Quattroporte 2021 İtalyan mühendisliğinin ve tasarım felsefesinin izlerini üzerinde taşıyor. Sportif ve yenilikçi görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Maserati Quattroporte 2021 lüks ve konforlu iç yaşam alanıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Maserati Quattroporte S Granlusso modelinin özelliklerini, performansını ve donanımlarını sizler için inceledik.

Lüksün ve Konforun Uyumu

Maserati Quattroporte 2021

Modern ve sportif tasarımıyla öne çıkan otomobil lüks iç yaşam alanıyla üst seviyede konfor sunuyor. İç yaşam alanının her noktasında kullanılan birinci sınıf kalitede malzemeler yolcuların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

Keskin çizgileriyle oldukça sportif bir görünüme sahip olan adaptif full led ön farlar yüksek aydınlatma kapasitesi ile güvenli bir görüş mesafesi sunuyor. Karşı şeritten gelen araçları algılayan led farlar aydınlatma şiddetini otomatik olarak ayarlayarak karşıdaki sürücüleri rahatsız etmiyor.

S Granlusso

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar el yapımı süslemeleri ile oldukça şık görünüyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar tüm hava koşullarında rahat etmenizi sağlıyor. Masaj özelliği bulunan destekli koltuklar yorgunluğunuzu atmanızı ve yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Ön ve orta konsolda kullanılan ahşap kaplamalar otomobilin iç yaşam alanına estetik bir görünüm kazandırmış. Modern donanımların ve şık tasarımın uyum içerisinde harmanlandığı iç yaşam alanı keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Sürüş Dinamikleri ve Performans

Gelişmiş süspansiyon sistemi sensörler aracılığı ile yol durumunu analiz edip her koşulda konforu ve güvenliği üst seviyede tutuyor. Sürüş modlarına göre ayarlanabilen süspansiyon sistemi farklı modlara özel ayarlamalar yaparak sürücüye en uygun sürüş dinamiklerini sunuyor. 50:50 ağırlık dağılımına sahip olan otomobil kusursuz yol tutuşu ve performansıyla eşsiz bir sürüş keyfi yaşatıyor.

S Granlusso

Altı silindirli 3.0 litre motora sahip olan otomobil yüksek performansı ile öne çıkıyor. 430 PS güç ve 580 NM tork üreten motor 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile birlikte geliyor. 0-100 km hızlanmasını 5 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 288 km hıza ulaşıyor. Güçlü yol tutuşu ve yüksek performansıyla öne çıkan otomobil karma kullanımda ortalama 12 litre yakıt tüketiyor.

Bu derece güçlü ve yüksek performansa sahip bu özel otomobilin güvenli bir şekilde durabilmesi için Brembo frenler kullanılıyor.

Maserati Quattroporte 2021 Fiyatı

Maserati Quattroporte 2021 S Granlusso modeli 5.107.896 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiyatlar döviz kuru ve yetkili satıcıların fiyatlandırma politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Maserati Quattroporte İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here