Mercedes-Benz CLK 500 İnceleme

0
3280
Mercedes-Benz CLK 500

Mercedes-Benz CLK 500 coupe gövde yapısı ve atletik görünümüyle 2000’li yılların ikon haline gelmiş modelleri arasında yerini almıştır. Sportif görünümü ve karakteristik tasarımı ile ön plana çıkan otomobil konforlu iç yaşam alanıyla Mercedes severlerin beğenisini kazanmıştır. Karakteristik tasarımıyla günümüzde bile birçok kişinin ilgisini çeken  Mercedes-Benz CLK 500 hakkında merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık.

Döneminin İlerisinde Konfor

Sportif ve dönemine göre modern iç mekanıyla dikkat çeken otomobil konfor ekipmanları ve donanımlarıyla rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Sportif sürüş dinamiklerinin ve konforun bir arada sunulduğu otomobil; E segmentinde Coupe tasarıma sahip araçların öncü modelleri arasında yer alıyor.

Mercedes-Benz CLK 500

Hız sabitleyici, yokuş destek asistanı, anahtarsız çalıştırma, elektronik park freni, çift bölgeli dijital klima ve bi-xenon farlar gibi döneminin ilerisinde donanımlara sahip olan otomobil üst seviyede konfor sunuyor.

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı ön koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla rahat ve konforlu bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma özelliği bulunan koltuklar soğuk havalarda yolcuların vücut sıcaklığını korumasını, rahat etmesini ve yolculuktan keyif almasını sağlıyor.

Direksiyon üzerinde ve konsolda kullanılan ahşap malzemeler otomobilin iç yaşam alanına oldukça lüks ve şık bir görünüm kazandırıyor. Sade ve şık bir tasarıma sahip olan ön ve orta konsol sürücünün rahat bir şekilde ulaşabileceği ergonomide tasarlanmış.

Mercedes-Benz CLK 500 Yakıt Tüketimi ve Performans

COUPE

306 PS güç ve 460 NM tork üreten 5.0 litre motora sahip olan otomobil yüksek performansı ve sportif sürüş dinamikleri ile öne çıkıyor. 0-100 km hızlanmasını 6 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 km hıza ulaşıyor.

Şehir içi kullanımda 17 litre ve şehir dışı kullanımda 8,5 litre yakıt tüketim değerine sahip olan otomobil; karma kullanımda ortalama 11,5 litre yakıt tüketiyor.

Mercedes-Benz CLK 500 Fiyatları 

Mercedes-Benz CLK 500 ikinci el fiyatları 300.000 TL400.000 TL arasında değişmektedir. Modern klasik bir otomobil sayılabileceği için kilometresi; performansı ve genel kaporta durumu aracın geniş bir fiyat aralığına sahip olmasına neden oluyor.

Mercedes-Benz CLK İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here