Mercedes-Benz CL 600 İnceleme

0
2858
Mercedes-Benz CL 600

Mercedes-Benz CL 600 karakteristik tasarımı ve V12 motorunun eşsiz sesiyle ikon haline gelmiş Mercedes modelleri arasında yerini almıştır. Coupe tasarımı ve atletik görünümüyle F segmentine yeni bir soluk getiren Mercedes-Benz CL 600 güçlü yol tutuşu ve yüksek performansı ile son derece keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.  Güçlü motoru ve rahat iç yaşam alanıyla performansı ve konforu bir araya getiren Mercedes-Benz CL 600 modelini sizler için inceledik.

Benzersiz Tasarım Çizgileri 

Mercedes-Benz CL 600

4993 mm uzunluğa, 1857 mm genişliğe ve 1398 mm yüksekliğe sahip olan otomobil Coupe gövde yapısıyla alışılmışın dışında bir tasarıma sahip. Geniş boyutları sayesinde oldukça heybetli bir görünüme sahip olan  otomobil aynı zamanda dinamik hatları sayesinde oldukça sportif bir tasarıma sahip.

Dört parçadan oluşan ön far grubu, geniş ön ızgarası, çıtasız kapıları, uzun motor kaputu ve geniş tamponları otomobilin sportif görünümüne büyük katkı sağlamış. Arkaya doğru yumuşak bir şekilde süzülen tavan çizgisi aracın oldukça şık görünmesini sağlıyor.

Konforlu İç Yaşam Alanı

Mercedes-Benz S Serisi kalitesinde bir iç mekana sahip olan CL 600 üst seviyede rahatlık ve konfor sunuyor. Coupe otomobillerin rahatsız olduğu algısını yerle bir eden CL 600 geniş iç mekanı ve donanımları ile kusursuz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Mercedes-Benz CL 600

Viraja duyarlı elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar özellikle yüksek performanslı kullanımlarda sürücüyü ve yolcuyu kavrayarak rahat ve stabil bir oturma pozisyonu sunuyor. Yan ve bel desteği bulunan koltuklar uzun yolculuklarda bile yolcuların rahat etmesini sağlıyor. Koltuklarda bulunan ısıtma ve soğutma desteği farklı hava koşullarında yolcuların vücut sıcaklıklarını korumalarını sağlıyor.

COUPE

Adaptif xenon farlar, dijital klima, vakumlu kapılar, masaj özellikli ön koltuklar ve havalı süspansiyon sistemi gibi konfor donanımlarına sahip olan CL 600 keyifli ve konforlu bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

Mercedes-Benz CL 600 Yakıt Tüketimi ve Performansı

5,8 litre V12 benzinli motoru 367 HP güç ve 530 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 6 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 kilometre hıza ulaşıyor.

1955 kg ağırlığa sahip olan CL 600; şehir içi kullanımda 20 litre, şehir dışı kullanımda 9,5 litre yakıt tüketiyor. Tüm bunlara ek olarak araç, karma kullanımda ortalama 13,5 litre yakıt tüketiyor.

Mercedes-Benz CL 600 Fiyatı

CL 600 ikinci el fiyatları 450.000 TL – 600.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Mercedes-Benz CL 600 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here