Porsche 911 modelinin yenilenen (makyajlı) versiyonu kameralara yakalandı. Bildiğimiz üzere  Alman lüks otomobil üreticisi, 911 modelini yenilemeye almıştı. Aracın tanıtımına hazırlanılan şu günlerde ise makyajlanan model kameralara yakalandı. Ayrıca bu görüntülerde kamuflaj da yok denecek kadar az. Açıkçası bu da tanıtımdan önce modeli oldukça rahat bir şekilde yorumlamamıza yardımcı olacak. Genel olarak ise modelde çok büyük değişiklikler olmadığı görüntülerden de anlaşılmakta. Lafı fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz görüntüleri detaylı şekilde incelemeye başlayalım.

Porsche 911 Makyajlı Haliyle Bile Eski Stilini Koruyor

İlk olarak yenilenen Porsche 911 modelinin genel anlamda eski stilini koruduğunu söyleyebiliriz. Tabi ki modelde bazı değişiklikler mevcut. Fakat çok radikal bir değişimden de bahsetmek mümkün değil. Görüntülere baktığımızda ise söylenecek bazı şeyler bulunmakta. Bunlardan ilkine göre model, muhtemelen aktif olan dikey kanatçıklara sahip daha büyük hava girişleriyle yeni bir ön fasya tasarımını ortaya çıkararak stilde küçük değişiklikler yapacak. Ayrıca plakanın altına eklenen bir sensör ve farlar için yeni dahili parçalar var. Dönüş sinyalleri de mevcut tasarımdaki gibi ön fasyada yer almak yerine farlarla entegre durumda. Arkaya doğru hareket eden arka farlar ise çift çubuklu yeni bir tasarıma sahip. Ayrıca motorun yan havalandırmalarında yeni bir tasarımın yanı sıra merkeze daha yakın montelenen egzoz uçlarını da görüyoruz. İç mekanda ise revize edilmiş bir gösterge paneli tasarımı ortaya çıkmakta. Porsche, Taycan’da olduğu gibi daha büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve tamamen dijital olacak yeni bir gösterge paneli eklemeyi de planlıyor.

Diğer yandan ise güncellenmiş Porsche 911’in motorunda da bazı değişiklikler yapılması beklenmekte. Buna göre 394 bg’den başlayan 4.0 litrelik daha büyük, doğal emişli bir ünite sunulabilir. Mevcut 911 modelleri ise 379 bg’den başlayan ikiz turbo 3.0 litrelik düz 6 bir ünite ile geliyor. Ayrıca yeni 911 modeline hibrit seçeneğinin de gelmesi beklenmekte.

Satılık Tüm Porsche Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here